Wok med kylling, ris, spejlæg og peanuts

4 personer

Ingredienser

250 gris
350 gfrisk wokblanding
2 fedhvidløg
250 gfersk kylling i karry
4 stkæg
3 cmfrisk ingefær
0,5 dlsød chilisauce
1 dlvand
1 dlsoya
150 gpeanuts
olivenolie
salt
peber

Tilberedning

Denne opskrift indeholder udvalgte varer fra avis uge 48.
  • 1

    Kog ris efter anvisningen på pakken.

  • 2

    Steg wokblandingen i en dyb pande eller wok sammen med lidt olivenolie. Tilsæt finthakkede hvidløg og kyllingen i karry. Steg til kyllingen er gennemstegt.

  • 3

    Imens kyllingen tilberedes: Varm en anden pande op med lidt olivenolie og slå æggene ud. Krydr med salt og peber og steg dem til spejlæg.

  • 4

    Skræl ingefæren og riv den på den fine side af et rivejern. Tilsæt det til wokken sammen med sød chilisauce, vand og soya. Smag til med salt og peber.

  • 5

    Server den varme wok med risene og top med spejlæg og peanuts. Velbekomme!

Wok med kylling, ris, spejlæg og peanuts