Wok med hakket svinekød og grønne bønner. Hertil ris.
4 personer
Ingredienser
250 g | Ris |
1 stk | Løg |
3 fed | Hvidløg |
1 stk | Rød peberfrugt |
500 g | Hakket svinekød |
400 g | Grønne bønner |
4 spsk | soya |
0.5 dl | Sød chilisauce |
25 g | sesamfrø |
Olivenolie |
Tilberedning
Denne opskrift indeholder udvalgte varer fra avis uge 31: Hakket svinekød og olivenolie
- 1
Kog risene efter anvisningen på pakken.
- 2
Pil skrællen af løg og hvidløg. Skær løget i både og hak hvidløgene fint. Skyl peberfrugten, fjern kernehuset og skær i strimler. Nip enderne af bønnerne hvis du bruger friske bønner.
- 3
Varm en wok eller en dyb pande op med lidt olivenolie og svits kødet godt af. Tilsæt løg, hvidløg, peberfrugt og bønner og steg det hele godt af. Tilsæt soya og chilisauce.
- 4
Rist sesamfrøene på en tør pande til de har fået lidt farve.
- 5
Server wokretten med dampende varme ris og sesamfrø på toppen.
For ekstra smag: Tilføj mere soya og sød chilisauce.
