Waldorfsalat
4 personer
Ingredienser
| 2 stk | æble |
| 2 stk | blegselleri |
| 0.25 stk | knoldselleri |
| 100 g | valnødder |
| 4 spsk | creme fraiche 38% |
| 1 spsk | dijon sennep |
| 1 stk | økologisk citron |
| 1 tsk | sukker |
| 0.5 bakke | druer |
| 1 bøtte | mayonnaise |
Tilberedning
- 1
Skræl sellerihoved og skær i tern. Blanchér i kogende vand og lad køle i koldt vand.
- 2
Riv skal og pres saft fra citron. Rør alle de våde ingredienser sammen.
- 3
Hak valnødder groft og skær æbler og blegselleri i tern.
- 4
Tilsæt æbler, selleri, bladselleri, druer og valnødder til skålen med de våde ingredienser.
- 5
Stilles køligt og gerne til næste dag.
- 6
Serveres til fx dyrekølle.
Tip: Gem lidt druer, valnødder og blade fra blegselleri til pynt. Lav gerne waldorfsalaten dagen før.
