Waldorfsalat

4 personer

Ingredienser

2 stkæble
2 stkblegselleri
0,25 stkknoldselleri
100 gvalnødder
4 spskcreme fraiche 38%
1 spskdijon sennep
1 stkøkologisk citron
1 tsksukker
0,5 bakkedruer
1 bøttemayonnaise

Tilberedning

  • 1

    Skræl sellerihoved og skær i tern. Blanchér i kogende vand og lad køle i koldt vand.

  • 2

    Riv skal og pres saft fra citron. Rør alle de våde ingredienser sammen.

  • 3

    Hak valnødder groft og skær æbler og blegselleri i tern.

  • 4

    Tilsæt æbler, selleri, bladselleri, druer og valnødder til skålen med de våde ingredienser.

  • 5

    Stilles køligt og gerne til næste dag.

  • 6

    Serveres til fx dyrekølle.

Tip: Gem lidt druer, valnødder og blade fra blegselleri til pynt. Lav gerne waldorfsalaten dagen før.
Waldorfsalat