Veggieburgere med sprøde kartoffelbåde

4 personer

Ingredienser

600 gkartoffelbåde med BBQ
4 stkNaturli hakkedrenge
0.5 stkicebergsalat
2 stktomater
0.5 stkagurk
4 stkbrioche burgerbolle
50 gristede løg
ketchup
mayonnaise
salt
peber
rapsolie

Tilberedning

Denne opskrift indeholder udvalgte varer fra avis uge 25: Kartoffelbåde med BBQ, plantebaserede hakkedrenge, icebergsalat, brioche burgerbolle, ristede løg, mayonnaise
  • 1

    Fordel kartoffelbådene på en bageplade beklædt med bagepapir og tilbered dem i ovnen efter anvisningen på posen.

  • 2

    Varm en pande op med olie og steg bøfferne på begge sider ved middelhøj varme. Krydr med salt og peber.

  • 3

    Snit icebergsalaten fint. Skyl tomaterne og agurken og skær begge dele i skiver.

  • 4

    Lun burgerbollerne i ovnen.

  • 5

    Stil alt på bordet i skåle og fade og lad hele familien samle deres egen favoritburger med de sprøde kartoffelbåde som tilbehør. Velbekomme!

Veggieburgere med sprøde kartoffelbåde