Veggieburgere med sprøde kartoffelbåde
4 personer
Ingredienser
600 g | kartoffelbåde med BBQ |
4 stk | Naturli hakkedrenge |
0.5 stk | icebergsalat |
2 stk | tomater |
0.5 stk | agurk |
4 stk | brioche burgerbolle |
50 g | ristede løg |
ketchup | |
mayonnaise | |
salt | |
peber | |
rapsolie |
Tilberedning
Denne opskrift indeholder udvalgte varer fra avis uge 25: Kartoffelbåde med BBQ, plantebaserede hakkedrenge, icebergsalat, brioche burgerbolle, ristede løg, mayonnaise
- 1
Fordel kartoffelbådene på en bageplade beklædt med bagepapir og tilbered dem i ovnen efter anvisningen på posen.
- 2
Varm en pande op med olie og steg bøfferne på begge sider ved middelhøj varme. Krydr med salt og peber.
- 3
Snit icebergsalaten fint. Skyl tomaterne og agurken og skær begge dele i skiver.
- 4
Lun burgerbollerne i ovnen.
- 5
Stil alt på bordet i skåle og fade og lad hele familien samle deres egen favoritburger med de sprøde kartoffelbåde som tilbehør. Velbekomme!
