Vegetariske tarteletter med champignoner og spinat. Hertil rødkålssalat

4 personer

Ingredienser

200 gbrune champignon
2.5 dlpiskefløde
1 terninggrøntsagsbouillon
2 spskmajsstivelse
2 dlvand
270 ghvide aspargessnitter
75 gspæde spinatblade
250 grødkålshoved
1 spsksød sennep
3 spskolivenolie
4 stkclementiner
1 pottepersille
50 gmandler
10 stktarteletter
salt
peber

Tilberedning

Denne opskrift indeholder udvalgte varer fra avis uge 51: Rødkålshoved, clementiner, tarteletter
  • 1

    Skyl og rens champignonerne og skær dem i kvarte. Varm en pande op med olivenolie og steg champignonerne gyldne.

  • 2

    Hæld fløden i en gryde sammen med smuldret bouillon og bring det i kog. Rør majsstivelsen sammen med vandet og rør det forsigtigt i sovsen under omrøring.

  • 3

    Hæld væsken fra aspargesene og skyl spinaten. Tilsæt asparges, spinat og champignoner til sovsen. Smag til med salt og peber.

  • 4

    Snit rødkålen fint - brug evt. et mandolinjern. Tilsæt sød sennep, olivenolie, salt og peber og kram det sammen med hænderne.

  • 5

    Skræl clementinerne og skær dem i mindre stykker. Skyl persillen og hak den fint. Hak mandlerne groft. Vend clementiner, persille og mandler sammen med den marinerede rødkål.

  • 6

    Lun tarteletterne i ovnen og server dem med cremet vegetarfyld og rødkålssalat som tilbehør.

Vegetariske tarteletter med champignoner og spinat. Hertil rødkålssalat