Vegetariske tarteletter med champignoner og spinat. Hertil rødkålssalat
4 personer
Ingredienser
| 200 g | brune champignon |
| 2.5 dl | piskefløde |
| 1 terning | grøntsagsbouillon |
| 2 spsk | majsstivelse |
| 2 dl | vand |
| 270 g | hvide aspargessnitter |
| 75 g | spæde spinatblade |
| 250 g | rødkålshoved |
| 1 spsk | sød sennep |
| 3 spsk | olivenolie |
| 4 stk | clementiner |
| 1 potte | persille |
| 50 g | mandler |
| 10 stk | tarteletter |
| salt | |
| peber |
Tilberedning
- 1
Skyl og rens champignonerne og skær dem i kvarte. Varm en pande op med olivenolie og steg champignonerne gyldne.
- 2
Hæld fløden i en gryde sammen med smuldret bouillon og bring det i kog. Rør majsstivelsen sammen med vandet og rør det forsigtigt i sovsen under omrøring.
- 3
Hæld væsken fra aspargesene og skyl spinaten. Tilsæt asparges, spinat og champignoner til sovsen. Smag til med salt og peber.
- 4
Snit rødkålen fint - brug evt. et mandolinjern. Tilsæt sød sennep, olivenolie, salt og peber og kram det sammen med hænderne.
- 5
Skræl clementinerne og skær dem i mindre stykker. Skyl persillen og hak den fint. Hak mandlerne groft. Vend clementiner, persille og mandler sammen med den marinerede rødkål.
- 6
Lun tarteletterne i ovnen og server dem med cremet vegetarfyld og rødkålssalat som tilbehør.
