Vegetarisk wok med frisk ananas, grønt, peanutbutter og ris

4 personer

Ingredienser

250 gris
2 stkrødløg
1 stkfrisk ananas
700 gfrisk wokblanding
1 dlpeanutbutter
1 dlsoya
2 spskbalsamicoeddike
3 spsksukker
2 fedhvidløg
salt
olivenolie

Tilberedning

Denne opskrift indeholder udvalgte varer fra avis uge 40: Rødløg, ananas, frisk wokblanding, peanutbutter
  • 1

    Kog risene efter anvisningen på pakken.

  • 2

    Skær løgene i både og del det i lameller. Skær skrællen af ananasen og skær kødet i mundrette bidder.

  • 3

    Steg løg og ananasstykker i lidt olie i en wok eller dyb pande til de er blevet blanke. Tilsæt herefter wokblandingen og steg videre i ca. 5 minutter.

  • 4

    Blend peanutbutter sammen med soya, eddike, sukker og skrællet hvidløg i en minihakker eller brug en stavblender.

  • 5

    Server wokretten med ris og top med peanutsauce. Velkomme!

For mere smag: Du kan tilsætte stegt kylling, hvis du foretrækker kød, og top med friske koriander og friskhakket chili.
Vegetarisk wok med frisk ananas, grønt, peanutbutter og ris