Vegetarisk wok med frisk ananas, grønt, peanutbutter og ris
4 personer
Ingredienser
250 g | ris |
2 stk | rødløg |
1 stk | frisk ananas |
700 g | frisk wokblanding |
1 dl | peanutbutter |
1 dl | soya |
2 spsk | balsamicoeddike |
3 spsk | sukker |
2 fed | hvidløg |
salt | |
olivenolie |
Tilberedning
Denne opskrift indeholder udvalgte varer fra avis uge 40: Rødløg, ananas, frisk wokblanding, peanutbutter
- 1
Kog risene efter anvisningen på pakken.
- 2
Skær løgene i både og del det i lameller. Skær skrællen af ananasen og skær kødet i mundrette bidder.
- 3
Steg løg og ananasstykker i lidt olie i en wok eller dyb pande til de er blevet blanke. Tilsæt herefter wokblandingen og steg videre i ca. 5 minutter.
- 4
Blend peanutbutter sammen med soya, eddike, sukker og skrællet hvidløg i en minihakker eller brug en stavblender.
- 5
Server wokretten med ris og top med peanutsauce. Velkomme!
For mere smag: Du kan tilsætte stegt kylling, hvis du foretrækker kød, og top med friske koriander og friskhakket chili.
