Vegetarisk gryderet med ris og spidskål
4 personer
Ingredienser
250 g | ris |
1 stk | løg |
1 fed | hvidløg |
300 g | kartofler |
1 stk | squash |
0,5 spsk | karry |
0,5 spsk | spidskommen |
0,5 spsk | paprika |
1 dåse | hakkede tomater |
4 dl | kokosmælk |
1 terning | grøntsagsbouillon |
0,25 stk | spidskål |
olivenolie | |
salt | |
peber |
Tilberedning
Denne opskrift indeholder udvalgte varer fra avis uge 49.
- 1
Kog risene efter anvisningen på posen.
- 2
Pil skrællen af løg og hvidløg og hak det fint.
- 3
Skrub kartoflerne, skyl squashen og skær begge dele i små tern.
- 4
Varm en gryde op med olivenolie og svits karry, spidskommen og paprika sammen med løg og hvidløg. Tilsæt kartofler og squash og lad det stege med i et par minutter.
- 5
Tilsæt hakkede tomater, kokosmælk og bouillon og lad retten simre i ca. 20 min. Smag til med salt og peber.
- 6
Imens retten simrer: Snit spidskålen fint - brug evt. et mandolinjern. Vend spidskål sammen med olivenolie, salt og peber.
- 7
Server den vegetariske gryderet med dampende varme ris og fintsnittet spidskål. Velbekomme!
For ekstra smag: Top med friske koriander.