Vegetarisk gryderet med ris og spidskål

4 personer

Ingredienser

250 gris
1 stkløg
1 fedhvidløg
300 gkartofler
1 stksquash
0,5 spskkarry
0,5 spskspidskommen
0,5 spskpaprika
1 dåsehakkede tomater
4 dlkokosmælk
1 terninggrøntsagsbouillon
0,25 stkspidskål
olivenolie
salt
peber

Tilberedning

Denne opskrift indeholder udvalgte varer fra avis uge 49.
  • 1

    Kog risene efter anvisningen på posen.

  • 2

    Pil skrællen af løg og hvidløg og hak det fint.

  • 3

    Skrub kartoflerne, skyl squashen og skær begge dele i små tern.

  • 4

    Varm en gryde op med olivenolie og svits karry, spidskommen og paprika sammen med løg og hvidløg. Tilsæt kartofler og squash og lad det stege med i et par minutter.

  • 5

    Tilsæt hakkede tomater, kokosmælk og bouillon og lad retten simre i ca. 20 min. Smag til med salt og peber.

  • 6

    Imens retten simrer: Snit spidskålen fint - brug evt. et mandolinjern. Vend spidskål sammen med olivenolie, salt og peber.

  • 7

    Server den vegetariske gryderet med dampende varme ris og fintsnittet spidskål. Velbekomme!

For ekstra smag: Top med friske koriander.
Vegetarisk gryderet med ris og spidskål