Vegetarisk gryderet med peanutbutter. Hertil ris

4 personer

Ingredienser

250 gris
1 stkrødløg
2 fedhvidløg
1 stkrød peberfrugt
0.5 spskpaprika
0.5 spskspidskommen
150 grevne gulerødder
1 dåsehakkede tomater
4 dlkokosmælk
1 terninggrøntsagsbouillon
3 spskpeanutbutter
1 dåsekikærter
olivenolie
salt
peber

Tilberedning

Denne opskrift indeholder udvalgte varer fra avis uge 40: Peanutbutter, revne gulerødder, rødløg
  • 1

    Kog risene efter anvisningen på pakken.

  • 2

    Pil skrællen af rødløg og hvidløg og hak begge dele fint. Skyl peberfrugten, fjern kernerne og skær kødet i små tern.

  • 3

    Varm en gryde op med olie og svits paprika, spidskommen, rødløg, hvidløg og peberfrugt. Tilsæt de revne gulerødder og lad dem stege med i et par minutter.

  • 4

    Tilsæt hakkede tomater, kokosmælk, smuldret bouillon og peanutbutter og lad det hele simre i ca. 15 min.

  • 5

    Kom kikærterne i en si og skyl dem. Tilsæt kikærterne og lad retten simre i yderligere 5 min. eller længere, hvis du har tid. Smag til med salt og peber.

  • 6

    Server den vegetariske gryderet med dampende varme ris. Velbekomme!

For ekstra smag: Top med friske krydderurter og peanuts.
Vegetarisk gryderet med peanutbutter. Hertil ris