Vegetarisk gryderet med kartofler, bønner og kokosmælk. Hertil bulgur og peanuts
4 personer
Ingredienser
250 g | bulgur |
400 g | kartofler |
1 stk | løg |
2 fed | hvidløg |
1 spsk | spidskommen |
0,5 spsk | karry |
0,5 spsk | paprika |
1 dåse | hakkede tomater |
4 dl | kokosmælk |
1 terning | grøntsagsbouillon |
450 g | frosne bønner |
1 spsk | majsstivelse |
100 g | peanuts |
olivenolie | |
salt | |
peber |
Tilberedning
Denne opskrift indeholder udvalgte varer fra avis uge 43.
En lækker gryderet med kartofler og bønner i en sovs af kokosmælk, hakkede tomater, karry, paprika og spidskommen. Serveret med bulgur og peanuts på toppen. God fornøjelse!
- 1
Kog bulguren efter anvisningen på pakken.
- 2
Skræl kartoflerne og skær i små tern. Pil skrællen af løget og hvidløgene og hak dem fint.
- 3
Varm en gryde op med lidt olivenolie og svits spidskommen, karry og paprika. Tilsæt hakkede tomater, kokosmælk, bouillon og kartoffelternene. Lad det simre i ca. 15 minutter.
- 4
Tilsæt de frosne bønner og lad retten simre yderligere i 10 minutter.
- 5
Rør majsstivelsen sammen med en lille smule vand i et glas og hæld det i sovsen under omrøring. Smag til med salt og peber.
- 6
Server den vegetariske gryderet med bulguren og peanuts på toppen. Velbekomme!
Tip til ekstra smag: Top med friske krydderurter.