Vegetarisk gryderet med kartofler, bønner og kokosmælk. Hertil bulgur og peanuts

4 personer

Ingredienser

250 gbulgur
400 gkartofler
1 stkløg
2 fedhvidløg
1 spskspidskommen
0,5 spskkarry
0,5 spskpaprika
1 dåsehakkede tomater
4 dlkokosmælk
1 terninggrøntsagsbouillon
450 gfrosne bønner
1 spskmajsstivelse
100 gpeanuts
olivenolie
salt
peber

Tilberedning

Denne opskrift indeholder udvalgte varer fra avis uge 43. En lækker gryderet med kartofler og bønner i en sovs af kokosmælk, hakkede tomater, karry, paprika og spidskommen. Serveret med bulgur og peanuts på toppen. God fornøjelse!
  • 1

    Kog bulguren efter anvisningen på pakken.

  • 2

    Skræl kartoflerne og skær i små tern. Pil skrællen af løget og hvidløgene og hak dem fint.

  • 3

    Varm en gryde op med lidt olivenolie og svits spidskommen, karry og paprika. Tilsæt hakkede tomater, kokosmælk, bouillon og kartoffelternene. Lad det simre i ca. 15 minutter.

  • 4

    Tilsæt de frosne bønner og lad retten simre yderligere i 10 minutter.

  • 5

    Rør majsstivelsen sammen med en lille smule vand i et glas og hæld det i sovsen under omrøring. Smag til med salt og peber.

  • 6

    Server den vegetariske gryderet med bulguren og peanuts på toppen. Velbekomme!

Tip til ekstra smag: Top med friske krydderurter.
Vegetarisk gryderet med kartofler, bønner og kokosmælk. Hertil bulgur og peanuts