Vegetarburger med paneret squashbøf og grøntsager. Hertil appelsinbåde

4 personer

Ingredienser

150 gcouscous
1 stksquash
1 stkløg
2 stkæg
80 ghvedemel
0.25 spsksalt
50 gpanko eller almindelig rasp
1 stkhjertesalat
3 stktomater
1 stkrødløg
4 stkfuldkornsburgerboller
3 stkappelsiner
agurkesalat
mayonnaise
ketchup
olivenolie
peber

Tilberedning

Denne opskrift indeholder udvalgte varer fra avis uge 46: Agurkesalat, appelsin, fuldkornsburgerboller, æg, squash
  • 1

    Hæld kogende vand over couscousen i en gryde. Lad den stå i 5-10 minutter under låg - men uden varme.

  • 2

    Skyl squashen og skræl løget. Riv begge dele på den grove side af et rivejern og pres væden ud af grøntsagerne med hænderne.

  • 3

    Bland grøntsagerne sammen med couscous, æg, mel, salt og peber. Rør hele molevitten sammen til en fars. Er farsen for våd, tilsætter du mere mel.

  • 4

    Hæld raspen ud på en flad tallerken. Form bøffer med hænderne, vend dem forsigtigt i raspen og steg dem gyldne i olie.

  • 5

    Skyl og skær salaten i strimler efter smag. Skyl tomaterne og skær dem i skiver. Pil skrællen af rødløget og skær det i tynde ringe.

  • 6

    Lun burgerbollerne i ovnen eller giv dem en tur i brødristeren. Skær appelsinerne i både.

  • 7

    Stil alt på bordet i små skåle og på fade og lad hele familien sammensætte deres egen yndlingsburger.

Vegetarburger med paneret squashbøf og grøntsager. Hertil appelsinbåde