Vegetarburger med paneret squashbøf og grøntsager. Hertil appelsinbåde
4 personer
Ingredienser
| 150 g | couscous |
| 1 stk | squash |
| 1 stk | løg |
| 2 stk | æg |
| 80 g | hvedemel |
| 0.25 spsk | salt |
| 50 g | panko eller almindelig rasp |
| 1 stk | hjertesalat |
| 3 stk | tomater |
| 1 stk | rødløg |
| 4 stk | fuldkornsburgerboller |
| 3 stk | appelsiner |
| agurkesalat | |
| mayonnaise | |
| ketchup | |
| olivenolie | |
| peber |
Tilberedning
- 1
Hæld kogende vand over couscousen i en gryde. Lad den stå i 5-10 minutter under låg - men uden varme.
- 2
Skyl squashen og skræl løget. Riv begge dele på den grove side af et rivejern og pres væden ud af grøntsagerne med hænderne.
- 3
Bland grøntsagerne sammen med couscous, æg, mel, salt og peber. Rør hele molevitten sammen til en fars. Er farsen for våd, tilsætter du mere mel.
- 4
Hæld raspen ud på en flad tallerken. Form bøffer med hænderne, vend dem forsigtigt i raspen og steg dem gyldne i olie.
- 5
Skyl og skær salaten i strimler efter smag. Skyl tomaterne og skær dem i skiver. Pil skrællen af rødløget og skær det i tynde ringe.
- 6
Lun burgerbollerne i ovnen eller giv dem en tur i brødristeren. Skær appelsinerne i både.
- 7
Stil alt på bordet i små skåle og på fade og lad hele familien sammensætte deres egen yndlingsburger.
