Vegansk pasta bolognese

4 personer

Ingredienser

1 posekødfri fars
2 spskolivenolie
2 spskvegansk smør
2 stkgulerod
2 stilkebladselleri
0,5 stkløg
0,25 tskrevet muskatnød
0,25 tskallehånde
1 stklaurbærblade
7 dlgrøntsagsbouillon
400 ghakkede tomater
2 spskgrofthakket persille
salt
peber

Tilberedning

  • 1

    Hak gulerødder og bladselleri i fine skiver. Hak løg og hvidløg i små stykker.

  • 2

    Varm olivenolien i en stor gryde ved middelhøj varme. Tilføj lidt smør efter ca. 1 minut.

  • 3

    Tilsæt gulerødder, selleri, løg, hvidløg, laurbærblade, muskat og allehånde og rør i ca. 10 minutter.

  • 4

    Derefter tilsættes bouillon, hakkede tomater, salt og peber efter smag. Lad det småkoge i ca. 30 minutter.

  • 5

    De sidste minutter tilsætter du farsen, indtil den bliver gennemvarm.

  • 6

    Kog pastaen og server herefter med en top af bolognesen, grovhakket persille og evt. parmesan hvis ønsket.

Vegansk pasta bolognese