Varmrøget laksesalat på smørstegt glutenfri brød
4 personer
Ingredienser
| 125 g | varmrøget laks |
| 1.5 spsk | creme fraiche |
| 1.5 spsk | mayonnaise |
| 1 spsk | hakket dild |
| 0.25 stk | rødløg |
| 1 spsk | citronsaft |
| salt | |
| peber | |
| 4 skiver | glutenfri rugbrød |
| 3 spsk | smør |
| dild til pynt |
Tilberedning
- 1
Skrab laksen af skindet og kom i en skål.
- 2
Tilsæt creme fraiche, mayonnaise, hakket dild, fint hakket rødløg og citronsaft. Rør det godt rundt, så laksen ikke ligger i store klumper. Smag til med salt og peber. Stil på køl i 20 minutter eller indtil servering.
- 3
Opvarm smør på en pande ved høj til middelhøj varme, til det bruser let.
- 4
Placer brødskiverne på panden og steg dem i ca. 2 minutter på hver side. Lad dem dryppe af på et stykke køkkenrulle eller viskestykke.
- 5
Halvér brødet og placér en skefuld laksesalat på brødet. Top med ekstra dild eller andet grønt.
