Varmrøget laksesalat på smørstegt glutenfri brød

4 personer

Ingredienser

125 gvarmrøget laks
1,5 spskcreme fraiche
1,5 spskmayonnaise
1 spskhakket dild
0,25 stkrødløg
1 spskcitronsaft
salt
peber
4 skiverglutenfri rugbrød
3 spsksmør
dild til pynt

Tilberedning

  • 1

    Skrab laksen af skindet og kom i en skål.

  • 2

    Tilsæt creme fraiche, mayonnaise, hakket dild, fint hakket rødløg og citronsaft. Rør det godt rundt, så laksen ikke ligger i store klumper. Smag til med salt og peber. Stil på køl i 20 minutter eller indtil servering.

  • 3

    Opvarm smør på en pande ved høj til middelhøj varme, til det bruser let.

  • 4

    Placer brødskiverne på panden og steg dem i ca. 2 minutter på hver side. Lad dem dryppe af på et stykke køkkenrulle eller viskestykke.

  • 5

    Halvér brødet og placér en skefuld laksesalat på brødet. Top med ekstra dild eller andet grønt.

Varmrøget laksesalat på smørstegt glutenfri brød