Vaniljekranse
Ingredienser
| 250 g | hvedemel |
| 0.5 tsk | hjortetaksalt |
| vaniljestang | |
| 50 g | mandelmel |
| 200 g | smør |
| 125 g | sukker |
| 0.5 stk | æg |
Tilberedning
- 1
Skrab vaniljekornene ud af vaniljestangen og miks det med 1 spsk sukker. I en skål, blandes hvedemel, hjortetaksalt og mandelmel sammen – smuldr det kolde smør i.
- 2
Derefter kommes vaniljesukker og sukker i og saml dejen med ægget.
- 3
Kom dejen i en sprøjtepose med stjernetyl og sprøjt vaniljekransene ud på en bageplade, beklædt med bagepapir.
- 4
Køl de ubagte vaniljekranse af i køleskab i 30 minutter og bag dem i en forvarmet ovn ved 200° i cirka 8 minutter.
- 5
Lad dem køle af på en bagerist. Opbevar gerne i lufttæt beholder.
