Tyrkiskinspireret pastaret med hakket kylling
4 personer
Ingredienser
| 2.5 dl | Creme fraiche |
| 1 fed | Hvidløg |
| 400 g | Hakket kyllingekød |
| 1 stk | Løg |
| 0.5 spsk | Spidskommen |
| 0.5 spsk | Sød paprika |
| 90 g | Tomatpuré |
| 1 dåse | Hakkede tomater |
| 250 g | Pasta |
| 10 stk | Cherrytomater |
| Olivenolie | |
| Salt | |
| Peber |
Tilberedning
Denne opskrift indeholder udvalgte varer fra avis uge 47: Hakket kyllingekød og creme fraiche 13%.
- 1
Rør creme fraiche sammen med presset hvidløg og smag til med salt og peber.
- 2
Pil skrællen af løget og hak det fint.
- 3
Varm en gryde op med olie og svits hakket kyllingekød, løg, spidskommen og paprika. Tilsæt tomatpuré og hakkede tomater og lad kødsovsen simre. Smag til med salt og peber.
- 4
Imens kødsovsen simrer koges pastaen efter anvisningen på posen.
- 5
Skyl cherrytomaterne og skær dem i skiver.
- 6
Server pastaretten toppet med hvidløgsdressing og cherrytomater. Top evt. med friskhakket persille, hvis du har det på lager.
