Tyrkiskinspireret pastaret med hakket kylling

4 personer

Ingredienser

2.5 dlCreme fraiche
1 fedHvidløg
400 gHakket kyllingekød
1 stkLøg
0.5 spskSpidskommen
0.5 spskSød paprika
90 gTomatpuré
1 dåseHakkede tomater
250 gPasta
10 stkCherrytomater
Olivenolie
Salt
Peber

Tilberedning

Denne opskrift indeholder udvalgte varer fra avis uge 47: Hakket kyllingekød og creme fraiche 13%.
  • 1

    Rør creme fraiche sammen med presset hvidløg og smag til med salt og peber.

  • 2

    Pil skrællen af løget og hak det fint.

  • 3

    Varm en gryde op med olie og svits hakket kyllingekød, løg, spidskommen og paprika. Tilsæt tomatpuré og hakkede tomater og lad kødsovsen simre. Smag til med salt og peber.

  • 4

    Imens kødsovsen simrer koges pastaen efter anvisningen på posen.

  • 5

    Skyl cherrytomaterne og skær dem i skiver.

  • 6

    Server pastaretten toppet med hvidløgsdressing og cherrytomater. Top evt. med friskhakket persille, hvis du har det på lager.

Tyrkiskinspireret pastaret med hakket kylling