Tunsteaks serveret med melonsalsa og dildkartofler

4 personer

Ingredienser

650 gkartofler
0.5 stkagurk
1 stkrød peberfrugt
1 stkrødløg
0.5 stkcantaloupemelon
1 stkcitron
450 gtunsteak
1 pottedild
olivenolie
salt
peber

Tilberedning

Denne opskrift indeholder udvalgte varer fra avis uge 26: Cantaloupemelon, tunbøf
  • 1

    Skrub og skyl kartoflerne og kog dem møre i letsaltet vand.

  • 2

    Skyl agurken og peberfrugten og pil skrællen af rødløget. Skær agurk, peberfrugt, rødløg og melonkødet i små tern. Vend det hele sammen med lidt olivenolie, citronsaft, salt og peber.

  • 3

    Varm en pande op med olie og lynsteg tunbøfferne i ca. 1½ minut på hver side. Krydr med salt og peber.

  • 4

    Skyl dilden og hak den fint. Vend de kogte kartofler med lidt olivenolie og friskhakket dild.

  • 5

    Server tunsteakene med melonsalsa og dildkartofler. Velbekomme!

For ekstra smag: Vend lidt sød chilisauce i melonsalsaen.
Tunsteaks serveret med melonsalsa og dildkartofler