Tunsteaks serveret med melonsalsa og dildkartofler
4 personer
Ingredienser
650 g | kartofler |
0.5 stk | agurk |
1 stk | rød peberfrugt |
1 stk | rødløg |
0.5 stk | cantaloupemelon |
1 stk | citron |
450 g | tunsteak |
1 potte | dild |
olivenolie | |
salt | |
peber |
Tilberedning
Denne opskrift indeholder udvalgte varer fra avis uge 26: Cantaloupemelon, tunbøf
- 1
Skrub og skyl kartoflerne og kog dem møre i letsaltet vand.
- 2
Skyl agurken og peberfrugten og pil skrællen af rødløget. Skær agurk, peberfrugt, rødløg og melonkødet i små tern. Vend det hele sammen med lidt olivenolie, citronsaft, salt og peber.
- 3
Varm en pande op med olie og lynsteg tunbøfferne i ca. 1½ minut på hver side. Krydr med salt og peber.
- 4
Skyl dilden og hak den fint. Vend de kogte kartofler med lidt olivenolie og friskhakket dild.
- 5
Server tunsteakene med melonsalsa og dildkartofler. Velbekomme!
For ekstra smag: Vend lidt sød chilisauce i melonsalsaen.
