Tun og rejer i hjertesalat
4 personer
Ingredienser
Tun og rejer
| 1 dåse | tun i vand |
| 350 g | rejer i lage |
Dressing
| 1 bundt | dild |
| 1 stk | citron |
| 4 spsk | mayonnaise |
| 0.5 bæger | creme fraiche |
| 1 tsk | dijonsennep |
| 1 tsk | ketchup |
| 1 spsk | engelsk sauce |
| 1 spsk | revet peberrod |
| salt | |
| peber |
Tilbehør
| 2 stk | hjertesalat |
| 4 stk | brød |
Tilberedning
- 1
Hak dild og pres citronsaft. Bland med de øvrige ingredienser til dressingen.
- 2
Hæld vand fra tunkødet og dræn rejer. Vend tun og rejer i dressingen. Sæt på køl i et par timer.
- 3
Anret tun- og rejesalaten i hjertesalatbladene.
- 4
Lun brød. Servér straks.
