Tun-bowl med mango, peanuts og chilimayo

4 personer

Ingredienser

250 gsushiris
250 gtunsteak
125 gedamamebønner
1 stkmango
1 stkavocado
0,5 stkagurk
1 stklime
100 gpeanuts
chilimayonnaise
soya
olivenolie
salt
peber

Tilberedning

Denne opskrift indeholder udvalgte varer fra avis uge 3.
  • 1

    Kog risene efter anvisningen på pakken.

  • 2

    Hvis din tunsteak er frossen, så begynd med at stege den på en pande i olivenolie. Så tør den op samtidig med, at den steger. Den er færdig, når den er gennemvarm og lamellerne kan skilles ad. Hvis din tunsteak er tøet op, så tilbered den som anvist på pakken. Krydr med salt og peber og skær tunen i mindre stykker.

  • 3

    Tilbered edamamebønnerne som anvist på pakken. Skræl mangoen, fjern stenen og skær mangoen i skiver. Flæk avocadoen, fjern stenen og skær den i skiver. Skyl agurken og skær den i skiver. Skær lime i både og anret det hele i små skåle eller på et fad.

  • 4

    Lad alle rundt om bordet sammensætte deres egen yndlings-bowl. Husk peanuts, chilimayo og soya på toppen. Velbekomme!

For ekstra smag: Top med friske koriander.
Tun-bowl med mango, peanuts og chilimayo