Tortillas med braiseret mexicansk-inspireret kylling

4 personer

Ingredienser

2 stkløg
450 gkyllingefilet
1 dåsehakkede tomater
1 dlvand
40 gtaco krydderimix
1 stkhjertesalat
285 gløse majs
200 gcreme fraiche 18%
6 stktortillapandekager
olivenolie
salt
peber

Tilberedning

Denne opskrift indeholder udvalgte varer fra avis uge 49: Tortillapandekager, creme fraiche 18%, taco krydderimix, kyllingefilet, løg
  • 1

    Pil skrællen af løgene, halver dem og skær dem i tynde skiver. Varm en pande op med olie og svits løgene.

  • 2

    Skær kyllingefileterne i mindre stykker og svits dem sammen med løgene. Tilsæt hakkede tomater, vand og tacokrydderi og lad det hele simre i ca. 25 min. eller længere, hvis du har tid. Tilsæt evt. lidt mere vand efter behov.

  • 3

    Imens kyllingen simrer: Skyl og skær hjertesalaten ud efter eget ønske og kom halvdelen af majsene og creme fraichen i skåle.

  • 4

    Trevl kyllingestykkerne med to gafler og vend resten af majsene i. Smag til med salt og peber.

  • 5

    Lun tortillapandekagerne i ovnen.

  • 6

    Server de lune tortillas med det lækre braiserede kyllingefyld og top med majs og creme fraiche.

For ekstra smag: Top med friskpresset limesaft og friske koriander.
Tortillas med braiseret mexicansk-inspireret kylling