Tortillas med braiseret mexicansk-inspireret kylling
4 personer
Ingredienser
| 2 stk | løg |
| 450 g | kyllingefilet |
| 1 dåse | hakkede tomater |
| 1 dl | vand |
| 40 g | taco krydderimix |
| 1 stk | hjertesalat |
| 285 g | løse majs |
| 200 g | creme fraiche 18% |
| 6 stk | tortillapandekager |
| olivenolie | |
| salt | |
| peber |
Tilberedning
Denne opskrift indeholder udvalgte varer fra avis uge 49: Tortillapandekager, creme fraiche 18%, taco krydderimix, kyllingefilet, løg
- 1
Pil skrællen af løgene, halver dem og skær dem i tynde skiver. Varm en pande op med olie og svits løgene.
- 2
Skær kyllingefileterne i mindre stykker og svits dem sammen med løgene. Tilsæt hakkede tomater, vand og tacokrydderi og lad det hele simre i ca. 25 min. eller længere, hvis du har tid. Tilsæt evt. lidt mere vand efter behov.
- 3
Imens kyllingen simrer: Skyl og skær hjertesalaten ud efter eget ønske og kom halvdelen af majsene og creme fraichen i skåle.
- 4
Trevl kyllingestykkerne med to gafler og vend resten af majsene i. Smag til med salt og peber.
- 5
Lun tortillapandekagerne i ovnen.
- 6
Server de lune tortillas med det lækre braiserede kyllingefyld og top med majs og creme fraiche.
For ekstra smag: Top med friskpresset limesaft og friske koriander.
