Tomatsuppe serveret med stegt flæsk og suppehorn
4 personer
Ingredienser
400 g | flæsk i skiver |
2 stk | løg |
1 fed | hvidløg |
2 dåser | hakkede tomater |
70 g | tomatpuré |
4 dl | vand |
1 terning | grøntsagsbouillon |
0.5 spsk | tørret oregano |
0.5 spsk | tørret timian |
250 g | suppehorn |
2.5 dl | creme fraiche 18% |
olivenolie | |
salt | |
peber |
Tilberedning
Denne opskrift indeholder udvalgte varer fra avis uge 25: Flæsk i skiver
- 1
Tænd ovnen på 220° varmluft.
- 2
Tryk flæsket fladt med hånden og læg det på en rist med en bradepande nedenunder, der kan opsamle fedtet. Krydr med salt. Bag flæsket i ovnen i ca. 30 min. og vend det undervejs. Flæsket er færdig når det har fået en flot brun farve på begge sider og er blevet sprødt.
- 3
Pil skrællen af løg og hvidløg og hak det groft.
- 4
Varm en gryde op med olie og svits løg og hvidløg. Tilsæt hakkede tomater, tomatpuré, vand, bouillon, oregano og timian og bring det i kog.
- 5
Kog suppehornene efter anvisningen på posen.
- 6
Blend suppen og smag til med salt og peber.
- 7
Server suppen i skåle med stegt flæsk, suppehorn og creme fraiche som tilbehør. Velbekomme!
