Tomatsuppe serveret med stegt flæsk og suppehorn

4 personer

Ingredienser

400 gflæsk i skiver
2 stkløg
1 fedhvidløg
2 dåserhakkede tomater
70 gtomatpuré
4 dlvand
1 terninggrøntsagsbouillon
0.5 spsktørret oregano
0.5 spsktørret timian
250 gsuppehorn
2.5 dlcreme fraiche 18%
olivenolie
salt
peber

Tilberedning

Denne opskrift indeholder udvalgte varer fra avis uge 25: Flæsk i skiver
  • 1

    Tænd ovnen på 220° varmluft.

  • 2

    Tryk flæsket fladt med hånden og læg det på en rist med en bradepande nedenunder, der kan opsamle fedtet. Krydr med salt. Bag flæsket i ovnen i ca. 30 min. og vend det undervejs. Flæsket er færdig når det har fået en flot brun farve på begge sider og er blevet sprødt.

  • 3

    Pil skrællen af løg og hvidløg og hak det groft.

  • 4

    Varm en gryde op med olie og svits løg og hvidløg. Tilsæt hakkede tomater, tomatpuré, vand, bouillon, oregano og timian og bring det i kog.

  • 5

    Kog suppehornene efter anvisningen på posen.

  • 6

    Blend suppen og smag til med salt og peber.

  • 7

    Server suppen i skåle med stegt flæsk, suppehorn og creme fraiche som tilbehør. Velbekomme!

Tomatsuppe serveret med stegt flæsk og suppehorn