Tomatsuppe med oksekød

4 personer

Ingredienser

2 stkporre
2 stkgulerod
0,5 stkspidskål
300 ghakket oksekød
2 tskflydende fedtstof
1 lgrøntsagsbouillon
400 gflåede tomater
10 gtomatpuré
2 tskpaprika
1 tsktørret basilikum
salt
peber

Tilberedning

  • 1

    Skær porrerne i tynde ringe. Skær gulerødderne i små tern. Snit spidskålen fint.

  • 2

    Brun kødet i lidt fedtstof på en pande. Tilsæt grøntsagerne, og svits dem med i et par minutter.

  • 3

    Kom de øvrige ingredienser i, og lad suppen småkoge i ca. 10 minutter.

  • 4

    Smag til med salt og peber. Server eventuelt tomatsuppen med fuldkornsbrød til.

Opskriften er udarbejdet af Diabetesforeningen.
Tomatsuppe med oksekød