Tomatsuppe med oksekød
4 personer
Ingredienser
2 stk | porre |
2 stk | gulerod |
0,5 stk | spidskål |
300 g | hakket oksekød |
2 tsk | flydende fedtstof |
1 l | grøntsagsbouillon |
400 g | flåede tomater |
10 g | tomatpuré |
2 tsk | paprika |
1 tsk | tørret basilikum |
salt | |
peber |
Tilberedning
- 1
Skær porrerne i tynde ringe. Skær gulerødderne i små tern. Snit spidskålen fint.
- 2
Brun kødet i lidt fedtstof på en pande. Tilsæt grøntsagerne, og svits dem med i et par minutter.
- 3
Kom de øvrige ingredienser i, og lad suppen småkoge i ca. 10 minutter.
- 4
Smag til med salt og peber. Server eventuelt tomatsuppen med fuldkornsbrød til.
Opskriften er udarbejdet af Diabetesforeningen.