Tomatmarineret kyllinge inderfilet
4 personer
Ingredienser
Kylling
| 1 pakke | kyllinge inderfilet |
Marinade
| 0.5 dåse | hakkede tomater |
| 0.5 dl | ketchup |
| 0.5 dl | honning |
| 0.25 dl | sojasauce |
| 0.5 stk | citron |
| 0.25 dl | balsamico |
| 0.5 spsk | sambal oelek |
| 2 fed | hvidløg |
| salvie | |
| 0.5 bundt | frisk basilikum |
| salt | |
| peber |
Tilberedning
- 1
Hvidløg hakkes fint og salvieblade og basilikumblade hakkes.
- 2
Bland det sammen med saften fra citronen og de øvrige ingredienser til en marinade, og hæld det over kyllingekødet.
- 3
Lad det trække minimum 2 timer og gerne natten over.
- 4
Tag kyllingefileterne op af marinaden og grill dem på grillen 6-10 minutter.
- 5
Kog marinaden op og servér den til kyllingestykkerne.
- 6
Servér straks.
Prøv grillede aubergine og squash til.
