Tomatmarineret kyllinge inderfilet

4 personer

Ingredienser

Kylling

1 pakkekyllinge inderfilet

Marinade

0.5 dåsehakkede tomater
0.5 dlketchup
0.5 dlhonning
0.25 dlsojasauce
0.5 stkcitron
0.25 dlbalsamico
0.5 spsksambal oelek
2 fedhvidløg
salvie
0.5 bundtfrisk basilikum
salt
peber

Tilberedning

  • 1

    Hvidløg hakkes fint og salvieblade og basilikumblade hakkes.

  • 2

    Bland det sammen med saften fra citronen og de øvrige ingredienser til en marinade, og hæld det over kyllingekødet.

  • 3

    Lad det trække minimum 2 timer og gerne natten over.

  • 4

    Tag kyllingefileterne op af marinaden og grill dem på grillen 6-10 minutter.

  • 5

    Kog marinaden op og servér den til kyllingestykkerne.

  • 6

    Servér straks.

Prøv grillede aubergine og squash til.
Tomatmarineret kyllinge inderfilet