Toast med æg og rejesalat
4 personer
Ingredienser
| 6 stk | æg |
| 130 g | hvide aspargessnitter |
| 1 potte | dild |
| 200 g | rejer i lage |
| 50 g | mayonnaise |
| 1 stk | citron |
| 6 skiver | groft sandwichbrød |
| 1 stk | agurk |
| 3 stk | tomater |
| 30 g | salatmix |
| salt | |
| peber |
Tilberedning
Denne opskrift indeholder udvalgte varer fra avis uge 50: Groft sandwichbrød, citron, rejer i lage, hvide aspargessnitter, æg
- 1
Kog æggene i en gryde i ca. 9 min. Overhæld dem herefter med koldt vand og pil dem.
- 2
Dræn aspargessnitterne, dup dem tørre i et stykke køkkenrulle eller et rent viskestykke og hak dem fint. Skyl dilden og hak den fint. Dræn rejerne.
- 3
Rør asparges, dild og rejer sammen med mayonnaise og smag til med citronsaft, salt og peber.
- 4
Rist toastbrødet på en brødrister eller i ovnen.
- 5
Skyl agurken og tomaterne og skær begge dele ud efter eget ønske.
- 6
Stil alle ingredienserne på bordet og lad hele familien toppe deres egen toast med kogte æg og rejesalat.
