Toast med æg og rejesalat

4 personer

Ingredienser

6 stkæg
130 ghvide aspargessnitter
1 pottedild
200 grejer i lage
50 gmayonnaise
1 stkcitron
6 skivergroft sandwichbrød
1 stkagurk
3 stktomater
30 gsalatmix
salt
peber

Tilberedning

Denne opskrift indeholder udvalgte varer fra avis uge 50: Groft sandwichbrød, citron, rejer i lage, hvide aspargessnitter, æg
  • 1

    Kog æggene i en gryde i ca. 9 min. Overhæld dem herefter med koldt vand og pil dem.

  • 2

    Dræn aspargessnitterne, dup dem tørre i et stykke køkkenrulle eller et rent viskestykke og hak dem fint. Skyl dilden og hak den fint. Dræn rejerne.

  • 3

    Rør asparges, dild og rejer sammen med mayonnaise og smag til med citronsaft, salt og peber.

  • 4

    Rist toastbrødet på en brødrister eller i ovnen.

  • 5

    Skyl agurken og tomaterne og skær begge dele ud efter eget ønske.

  • 6

    Stil alle ingredienserne på bordet og lad hele familien toppe deres egen toast med kogte æg og rejesalat.

Toast med æg og rejesalat