Tikka masala med tofu. Hertil bulgur og spidskålssalat
4 personer
Ingredienser
200 g | bulgur |
350 g | tikka masala sauce |
1 dåse | hakkede tomater |
4 dl | kokosmælk |
2 spsk | majsstivelse |
200 g | tofu |
0,5 stk | spidskål |
1 stk | granatæble |
olivenolie | |
salt | |
peber |
Tilberedning
Denne opskrift indeholder udvalgte varer fra avis uge 46.
- 1
Kog bulguren efter anvisningen på pakken.
- 2
Hæld tikka masala sauce, hakkede tomater og kokosmælk i en gryde og lad det simre. Rør majsstivelsen sammen med lidt vand i et glas og hæld det i saucen under omrøring.
- 3
Skær tofuen i små tern af ca. 1 cm tykkelse. Varm en pande op med lidt olivenolie og steg tofustykkerne, til de er gyldne på alle sider. Krydr med salt og peber.
- 4
Imens tofuen steger: Snit spidskålen fint - brug evt. et mandolinjern. Pil kernerne ud af granatæblet og vend dem sammen med spidskålen, lidt olivenolie, salt og peber.
- 5
Vend tofustykkerne i saucen og smag til med salt og peber.
- 6
Server tikka masalaen med tofu med spidskålssalaten og de dampende varme bulgur, som tilbehør. Velbekomme!