Tikka masala med tofu. Hertil bulgur og spidskålssalat

4 personer

Ingredienser

200 gbulgur
350 gtikka masala sauce
1 dåsehakkede tomater
4 dlkokosmælk
2 spskmajsstivelse
200 gtofu
0,5 stkspidskål
1 stkgranatæble
olivenolie
salt
peber

Tilberedning

Denne opskrift indeholder udvalgte varer fra avis uge 46.
  • 1

    Kog bulguren efter anvisningen på pakken.

  • 2

    Hæld tikka masala sauce, hakkede tomater og kokosmælk i en gryde og lad det simre. Rør majsstivelsen sammen med lidt vand i et glas og hæld det i saucen under omrøring.

  • 3

    Skær tofuen i små tern af ca. 1 cm tykkelse. Varm en pande op med lidt olivenolie og steg tofustykkerne, til de er gyldne på alle sider. Krydr med salt og peber.

  • 4

    Imens tofuen steger: Snit spidskålen fint - brug evt. et mandolinjern. Pil kernerne ud af granatæblet og vend dem sammen med spidskålen, lidt olivenolie, salt og peber.

  • 5

    Vend tofustykkerne i saucen og smag til med salt og peber.

  • 6

    Server tikka masalaen med tofu med spidskålssalaten og de dampende varme bulgur, som tilbehør. Velbekomme!

Tikka masala med tofu. Hertil bulgur og spidskålssalat