Tikka masala med kokosmælk og kartofler. Hertil agurk og æble

4 personer

Ingredienser

650 gsmå kartofler
400 gfrossen tikka masala-blanding
1 dåsehakkede tomater
4 dlkokosmælk
1 terninggrøntsagsbouillon
1 stkagurk
2 stkæbler
1 spskmajsstivelse
rapsolie
salt
peber

Tilberedning

Denne opskrift indeholder udvalgte varer fra avis uge 13: Frossen tikka masala-blanding, rapsolie
  • 1

    Skræl kartoflerne, skær dem i mundrette bidder og kog dem møre i letsaltet vand.

  • 2

    Varm en gryde op med rapsolie og svits tikka masala-blandingen. Tilsæt hakkede tomater, kokosmælk og bouillon og lad det simre i ca. 15 min.

  • 3

    Skyl agurk og æbler og skær dem ud efter eget ønske.

  • 4

    Rør majsstivelsen sammen med lidt vand i en kop og tilsæt det lidt efter lidt under omrøring. Tilsæt kartoflerne og lad retten simre i 5 min. Smag til med salt og peber.

  • 5

    Server tikka masalaen i skåle med agurk og æble som tilbehør. Velbekomme!

For ekstra smag: Top med friskpresset limesaft
Tikka masala med kokosmælk og kartofler. Hertil agurk og æble