Tikka masala med kokosmælk og kartofler. Hertil agurk og æble
4 personer
Ingredienser
650 g | små kartofler |
400 g | frossen tikka masala-blanding |
1 dåse | hakkede tomater |
4 dl | kokosmælk |
1 terning | grøntsagsbouillon |
1 stk | agurk |
2 stk | æbler |
1 spsk | majsstivelse |
rapsolie | |
salt | |
peber |
Tilberedning
Denne opskrift indeholder udvalgte varer fra avis uge 13: Frossen tikka masala-blanding, rapsolie
- 1
Skræl kartoflerne, skær dem i mundrette bidder og kog dem møre i letsaltet vand.
- 2
Varm en gryde op med rapsolie og svits tikka masala-blandingen. Tilsæt hakkede tomater, kokosmælk og bouillon og lad det simre i ca. 15 min.
- 3
Skyl agurk og æbler og skær dem ud efter eget ønske.
- 4
Rør majsstivelsen sammen med lidt vand i en kop og tilsæt det lidt efter lidt under omrøring. Tilsæt kartoflerne og lad retten simre i 5 min. Smag til med salt og peber.
- 5
Server tikka masalaen i skåle med agurk og æble som tilbehør. Velbekomme!
For ekstra smag: Top med friskpresset limesaft
