Tarteletter med kylling
4 personer
Ingredienser
1 stk | hel kylling |
2 stk | laurbærblade |
2 stk | gulerod |
1 stk | løg |
2 pakker | tarteletter |
75 g | smør |
75 g | mel |
salt | |
peber | |
1 bundt | grønne asparges |
1 stk | porre |
Tilberedning
Tip: Du kan erstatte den hele kylling med 500 g kyllingefilet.
- 1
Kog kyllingen i ca. 1 time sammen med laurbærblade, løg og gulerødder, salt og peber.
- 2
Lad kyllingen køle og gem 7 dl af suppen fra kyllingen. Når kyllingen er afkølet, plukkes kødet fra.
- 3
Smelt smør i en gryde ved middel varme. Tilsæt melet under omrøring og tilsæt 7 dl af suppen og bring opbagningen i kog. Tilsæt kyllingen og smag til med salt og peber.
- 4
Snit asparges i mundrette stykker og snit porre fint. Tilsæt asparges og porre.
- 5
Anret tarteletterne og pynt med brøndkarse.