Tarteletter med kylling
4 personer
Ingredienser
1 stk | hel kylling |
2 stk | laurbærblade |
2 stk | gulerod |
1 stk | løg |
2 pakker | tarteletter |
75 g | smør |
75 g | mel |
salt | |
peber | |
1 bundt | grønne asparges |
1 stk | porre |
Tilberedning
Tip: Hvis I ikke er så mange, kan halvdelen af kyllingekødet gemmes til en tærte eller bruges i en lækker kyllingesalat. Kilde: Rokkedahl Food
- 1
Kog kyllingen i ca. 1 time sammen med laurbærblade, løg og gulerødder, salt og peber.
- 2
Afkøl den og gem 7 dl af suppen fra kyllingen. Når kyllingen er afkølet plukkes kødet fra.
- 3
Smelt smørret i en gryde ved middel varme. Tilsæt melet under omrøring og tilsæt 7 dl af suppen og bring opbagningen i kog, vend kyllingen i, smag til med salt og peber.
- 4
Snit asparges i mundrette stykker og vend dem i, sammen med fintsnittet porre.
- 5
Anret tarteletterne og pynt med brøndkarse.
Tip: Du kan erstatte den hele kylling med 500 g kyllingefilet.