Tarteletter med kylling

4 personer

Ingredienser

1 stkhel kylling
2 stklaurbærblade
2 stkgulerod
1 stkløg
2 pakkertarteletter
75 gsmør
75 gmel
salt
peber
1 bundtgrønne asparges
1 stkporre

Tilberedning

Tip: Hvis I ikke er så mange, kan halvdelen af kyllingekødet gemmes til en tærte eller bruges i en lækker kyllingesalat. Kilde: Rokkedahl Food
  • 1

    Kog kyllingen i ca. 1 time sammen med laurbærblade, løg og gulerødder, salt og peber.

  • 2

    Afkøl den og gem 7 dl af suppen fra kyllingen. Når kyllingen er afkølet plukkes kødet fra.

  • 3

    Smelt smørret i en gryde ved middel varme. Tilsæt melet under omrøring og tilsæt 7 dl af suppen og bring opbagningen i kog, vend kyllingen i, smag til med salt og peber.

  • 4

    Snit asparges i mundrette stykker og vend dem i, sammen med fintsnittet porre.

  • 5

    Anret tarteletterne og pynt med brøndkarse.

Tip: Du kan erstatte den hele kylling med 500 g kyllingefilet.
Tarteletter med kylling