Tarteletter med kylling

4 personer

Ingredienser

1 stkhel kylling
2 stklaurbærblade
2 stkgulerod
1 stkløg
2 pakkertarteletter
75 gsmør
75 gmel
salt
peber
1 bundtgrønne asparges
1 stkporre

Tilberedning

Tip: Du kan erstatte den hele kylling med 500 g kyllingefilet.
  • 1

    Kog kyllingen i ca. 1 time sammen med laurbærblade, løg, gulerødder, salt og peber.

  • 2

    Lad kyllingen køle og gem 7 dl af suppen fra kyllingen. Når kyllingen er afkølet, plukkes kødet fra.

  • 3

    Smelt smør i en gryde ved middel varme. Tilsæt melet under omrøring og tilsæt 7 dl af suppen og bring opbagningen i kog. Tilsæt kyllingen og smag til med salt og peber.

  • 4

    Snit asparges i mundrette stykker og snit porre fint. Tilsæt asparges og porre til gryden.

  • 5

    Lun tarteletterne efter anvisning på emballagen. Anret tarteletterne og pynt med brøndkarse.

Tarteletter med kylling