Tærte med skinke og porre. Hertil grøn salat med æbler og ristede græskarkerner

4 personer

Ingredienser

275 gtærtedej
1 stkporre
3 stkæg
200 ghytteost
100 gskinkestrimler
2 stkæbler
45 gfærdig salatmix
20 gristede og saltede græskarkerner
4 spskolivenolie
2 spsksød sennep
salt
peber

Tilberedning

Denne opskrift indeholder udvalgte varer fra avis uge 4.
  • 1

    Tænd ovnen på 180° varmluft.

  • 2

    Fordel tærtedejen i en smurt tærteform og skær evt. lidt af siderne, alt efter hvor stor din tærteform er. Prik bunden med en gaffel og bag bunden i ovnen i ca. 5 min. Tag bunden ud og skru herefter ovnen op på 200° varmluft.

  • 3

    Imens tærten bager: Skær top og bund af porren, vask den grundigt og snit den fint. Rør æg, hytteost, porre, skinkestrimler, salt og peber sammen.

  • 4

    Hæld fyldet over tærtebunden og bag tærten i ca. 25 min. til tærtefyldet har sat sig og tærten har fået en gylden overflade.

  • 5

    Skyl æblerne og salaten. Skær æblerne efter eget ønske og vend dem sammen med salaten og græskarkernerne.

  • 6

    Rør olivenolie, sød sennep, salt og peber sammen og fordel det over salaten.

  • 7

    Server tærten med salaten som tilbehør. Velbekomme!

Tærte med skinke og porre. Hertil grøn salat med æbler og ristede græskarkerner