Tærte med skinke og porre. Hertil grøn salat med æbler og ristede græskarkerner
4 personer
Ingredienser
275 g | tærtedej |
1 stk | porre |
3 stk | æg |
200 g | hytteost |
100 g | skinkestrimler |
2 stk | æbler |
45 g | færdig salatmix |
20 g | ristede og saltede græskarkerner |
4 spsk | olivenolie |
2 spsk | sød sennep |
salt | |
peber |
Tilberedning
- 1
Tænd ovnen på 180° varmluft.
- 2
Fordel tærtedejen i en smurt tærteform og skær evt. lidt af siderne, alt efter hvor stor din tærteform er. Prik bunden med en gaffel og bag bunden i ovnen i ca. 5 min. Tag bunden ud og skru herefter ovnen op på 200° varmluft.
- 3
Imens tærten bager: Skær top og bund af porren, vask den grundigt og snit den fint. Rør æg, hytteost, porre, skinkestrimler, salt og peber sammen.
- 4
Hæld fyldet over tærtebunden og bag tærten i ca. 25 min. til tærtefyldet har sat sig og tærten har fået en gylden overflade.
- 5
Skyl æblerne og salaten. Skær æblerne efter eget ønske og vend dem sammen med salaten og græskarkernerne.
- 6
Rør olivenolie, sød sennep, salt og peber sammen og fordel det over salaten.
- 7
Server tærten med salaten som tilbehør. Velbekomme!