Tabouleh med spidskål og æg

4 personer

Ingredienser

200 gbulgur
4 stkæg
20 stkcherrytomater
1 stkagurk
1 stkrødløg
0.5 stkspidskål
0.5 pottepersille
0.5 pottefrisk mynte
0.5 dlolivenolie
1 fedhvidløg
1 stkcitron
dressing efter eget valg
salt
peber

Tilberedning

Denne opskrift indeholder udvalgte varer fra avis uge 19: Æg, agurk, olivenolie
  • 1

    Kog bulguren efter anvisningen på pakken og overhæld den herefter med koldt vand.

  • 2

    Kog æggene i ca. 8 min. og overhæld dem herefter med koldt vand.

  • 3

    Skyl cherrytomater og agurk og pil skrællen af rødløget. Skær cherrytomater, agurk og rødløg i små tern og snit spidkålen fint - brug evt. et mandolinjern. Skyl persillen og mynten og hak begge dele fint.

  • 4

    Rør olivenolie, presset hvidløg, skyllet revet citronskal, citronsaft, salt og peber sammen i en skål.

  • 5

    Vend alle grøntsagerne sammen med bulgur, persille, mynte og citronmarinade. Smag til med salt og peber.

  • 6

    Server taboulehen med de kogte æg som tilbehør og dressing efter eget valg. Velbekomme!

Tabouleh med spidskål og æg