Tabouleh med spidskål og æg
4 personer
Ingredienser
200 g | bulgur |
4 stk | æg |
20 stk | cherrytomater |
1 stk | agurk |
1 stk | rødløg |
0.5 stk | spidskål |
0.5 potte | persille |
0.5 potte | frisk mynte |
0.5 dl | olivenolie |
1 fed | hvidløg |
1 stk | citron |
dressing efter eget valg | |
salt | |
peber |
Tilberedning
Denne opskrift indeholder udvalgte varer fra avis uge 19: Æg, agurk, olivenolie
- 1
Kog bulguren efter anvisningen på pakken og overhæld den herefter med koldt vand.
- 2
Kog æggene i ca. 8 min. og overhæld dem herefter med koldt vand.
- 3
Skyl cherrytomater og agurk og pil skrællen af rødløget. Skær cherrytomater, agurk og rødløg i små tern og snit spidkålen fint - brug evt. et mandolinjern. Skyl persillen og mynten og hak begge dele fint.
- 4
Rør olivenolie, presset hvidløg, skyllet revet citronskal, citronsaft, salt og peber sammen i en skål.
- 5
Vend alle grøntsagerne sammen med bulgur, persille, mynte og citronmarinade. Smag til med salt og peber.
- 6
Server taboulehen med de kogte æg som tilbehør og dressing efter eget valg. Velbekomme!
