Svensk pølseret: Den klassiske udgave med gnavergrønt - til to dage

4 personer

Ingredienser

1000 gkartofler
2 stkløg
2 spskpaprika
140 gtomatpuré
2.5 dlmadlavningsfløde 8 %
4 dlmælk
375 ggrillpølser
300 ggulerødder
0.5 stkagurk
salt
peber
olivenolie

Tilberedning

Denne opskrift indeholder udvalgte varer fra avis uge 33: Grillpølser, madlavningsfløde 8 %, mælk
  • 1

    Skræl kartoflerne og skær dem herefter i mundrette bidder. Kog dem møre i saltet vand.

  • 2

    Hak løgene og svits dem i lidt olivenolie samme med paprika, til de har taget farve. Tilsæt tomatpuré, madlavningsfløde og hæld mælk i, til du har den ønskede konsistens.

  • 3

    Skær pølserne i mundrette bidder og tilsæt dem i sovsen. Lad det småsimre i fem minutters tid, til det hele er gennemvarmt.

  • 4

    Skræl imens gulerødder og skær dem og agurk i stave til gnavergrønt.

  • 5

    Tag halvdelen af sovsen fra, så du har til i morgen. Til allersidst vender du forsigtigt halvdelen af de kogte kartofler i sovsen og gemmer ligeledes den anden halvdel til i morgen.

  • 6

    Server den svenske pølseret med gnavergrønt og evt. noget grønt på toppen, hvis du har det på lager. Velbekomme!

Svensk pølseret: Den klassiske udgave med gnavergrønt - til to dage