Stegte ris med spejlæg og mini-forårsruller

4 personer

Ingredienser

150 gris
1 stkporre
150 ggulerødder
0.5 stkspidskål
600 gskæve forårsruller
150 gedamamebønner
3 spsksoya
3 spskfiskesauce
4 stkæg
sesam- eller olivenolie
salt
peber

Tilberedning

Denne opskrift indeholder udvalgte varer fra avis uge 43: Skæve forårsruller, gulerødder
  • 1

    Kog risene efter anvisningen på posen og opvarm ovnen efter anvisningen på posen med forårsruller.

  • 2

    Skyl og rens porren grundigt og skær den i skiver. Skræl gulerødderne og skær dem i små tern. Snit spidskålen fint - brug evt. et mandolinjern (pas på fingrene!).

  • 3

    Tilbered forårsrullerne efter anvisningen på posen.

  • 4

    Varm en wok eller pande op med lidt olie og lynsteg porre, gulerødder, spidskål og edamamebønner. Tilsæt ris, soya og fiskesauce. Smag til med mere soya.

  • 5

    Varm en pande op med lidt olie og slå æggene ud. Krydr med salt og peber og steg dem til spejlæg.

  • 6

    Server de stegte ris med spejlæg på toppen og mini-forårsruller som tilbehør. Velbekomme!

For ekstra smag: Top med sød chilisauce og friske koriander. Du kan også drysse tørret eller friskhakket chili.
Stegte ris med spejlæg og mini-forårsruller