Stegte nudler med forårsblanding, broccoli & soya

4 personer

Ingredienser

1 poseforårsblanding
1 stkbroccoli
0.5 dlsoya
350 gfuldkornsnudler
2 spsksmagsneutral olie

Tilberedning

  • 1

    Kog en gryde op med rigeligt, letsaltet vand.

  • 2

    Skær broccoli tyndt på et mandolinjern – gem alle små rester og skær stokken i grove tern – gem det fint skårne broccoli til toppen af retten.

  • 3

    Varm olien op på en stor pande, og steg den frosne pose forårsblanding sammen med resterne af broccoli + stokken.

  • 4

    Kog fuldkornsnudlerne i 3-4 minutter – de skal ikke være færdigkogte, da de får lidt tilberedning på panden også – dræn nudlerne.

  • 5

    Når grøntsagerne på panden er stegte, kommes soya på sammen med de drænede nudler – vend det hele godt sammen og smag eventuelt til med mere soya.

  • 6

    Anret de stegte nudler, med de rå broccoli cruditér på toppen af retten.

Tips: Brug gerne resterne af lige de grøntsager du har i køleskabet, det er en god ret til at få tømt ud i køleskabet på. Retten kan toppes med sesam, chili, peanuts eller lignende.
Stegte nudler med forårsblanding, broccoli & soya