Stegte nudler med forårsblanding, broccoli & soya
4 personer
Ingredienser
1 pose | forårsblanding |
1 stk | broccoli |
0.5 dl | soya |
350 g | fuldkornsnudler |
2 spsk | smagsneutral olie |
Tilberedning
- 1
Kog en gryde op med rigeligt, letsaltet vand.
- 2
Skær broccoli tyndt på et mandolinjern – gem alle små rester og skær stokken i grove tern – gem det fint skårne broccoli til toppen af retten.
- 3
Varm olien op på en stor pande, og steg den frosne pose forårsblanding sammen med resterne af broccoli + stokken.
- 4
Kog fuldkornsnudlerne i 3-4 minutter – de skal ikke være færdigkogte, da de får lidt tilberedning på panden også – dræn nudlerne.
- 5
Når grøntsagerne på panden er stegte, kommes soya på sammen med de drænede nudler – vend det hele godt sammen og smag eventuelt til med mere soya.
- 6
Anret de stegte nudler, med de rå broccoli cruditér på toppen af retten.
Tips:
Brug gerne resterne af lige de grøntsager du har i køleskabet, det er en god ret til at få tømt ud i køleskabet på.
Retten kan toppes med sesam, chili, peanuts eller lignende.
