Stegt torsk med rød karry, kokos og nudler

4 personer

Ingredienser

675 gTorsk
2 poserlækkert & nemt Rød karry blanding
2 tskrød karrypaste
2 stklime
1/4 stkspidskål, skåret tyndt
2 stkrøde chilier
fiskesauce
2 dåserkokosmælk
4x4 cmfrisk ingefær
1 pottekoriander
salt
nudler (fx. glas- el. ægnudler)
fedtstof til stegning

Tilberedning

Torsk

  • 1

    Tjek torsken igennem for ben og fjern de eventuelle ben der måtte være.

  • 2

    Salt torsken let og sæt den til side mens karryen laves.

  • 3

    Når karryen er ved at være klar, steges torsken på en varm pande – gerne i olie og lidt smør.

Karry

  • 1

    Steg “lækkert & nemt rød karry blanding" af på en varm pande sammen med karrypaste.

  • 2

    Når blandingen begynder at karamellisere, tilsæt da spidskål og steg videre i et par minutter.

  • 3

    Tilsæt kokosmælk og kog karryen ind i 6-10 minutter.

  • 4

    Smag den røde karry til med salt, limesaft, ingefær, fiskesauce og rød chili.

Nudler

  • 1

    Kog nudlerne efter anvisningen på pakken.

  • 2

    Server retten med de lune nudler, varm karry og torsk – kom frisk lime, rød chili og koriander på toppen med servering.

Stegt torsk med rød karry, kokos og nudler