Stegt torsk med rød karry, kokos og nudler
4 personer
Ingredienser
675 g | Torsk |
2 poser | lækkert & nemt Rød karry blanding |
2 tsk | rød karrypaste |
2 stk | lime |
1/4 stk | spidskål, skåret tyndt |
2 stk | røde chilier |
fiskesauce | |
2 dåser | kokosmælk |
4x4 cm | frisk ingefær |
1 potte | koriander |
salt | |
nudler (fx. glas- el. ægnudler) | |
fedtstof til stegning |
Tilberedning
Torsk
- 1
Tjek torsken igennem for ben og fjern de eventuelle ben der måtte være.
- 2
Salt torsken let og sæt den til side mens karryen laves.
- 3
Når karryen er ved at være klar, steges torsken på en varm pande – gerne i olie og lidt smør.
Karry
- 1
Steg “lækkert & nemt rød karry blanding" af på en varm pande sammen med karrypaste.
- 2
Når blandingen begynder at karamellisere, tilsæt da spidskål og steg videre i et par minutter.
- 3
Tilsæt kokosmælk og kog karryen ind i 6-10 minutter.
- 4
Smag den røde karry til med salt, limesaft, ingefær, fiskesauce og rød chili.
Nudler
- 1
Kog nudlerne efter anvisningen på pakken.
- 2
Server retten med de lune nudler, varm karry og torsk – kom frisk lime, rød chili og koriander på toppen med servering.
