Stegt rødspætte på rugbrød med hytteost, avocado og melonspyd

4 personer

Ingredienser

3 spskhvedemel
400 grødspættefileter
2 stkavocado
salat efter eget valg
1 pottedild
1 stkcitron
1 stkcantaloupemelon
8 skiverrugbrød
250 ghytteost
salt
peber
olivenolie

Tilberedning

Denne opskrift indeholder udvalgte varer fra avis uge 30: Rødspættefileter, cantaloupemelon, rugbrød
  • 1

    Hæld hvedemel ud på en flad tallerken. Vend rødspættefileterne i melet på begge sider og krydr med salt og peber. Steg fiskefileterne i olie på en slip-let pande. Vend dem forsigtigt undervejs og tag dem af, når de er flot gyldne.

  • 2

    Flæk avocadoen og skær den i skiver. Skyl salaten. Hak dilden fint. Skær citronen i både og stil det hele på bordet i små skåle eller på et fad.

  • 3

    Fjern kernerne og skrællen fra melonen. Skær kødet i store tern og sæt dem på træspyd. Rist rugbrødet i en brødrister.

  • 4

    Lad hele familien sammensætte deres favorit-mad med fiskefilet, topping og melonspyd som tilbehør. Velbekomme!

Stegt rødspætte på rugbrød med hytteost, avocado og melonspyd