Stegt rødspætte på rugbrød med hytteost, avocado og melonspyd
4 personer
Ingredienser
3 spsk | hvedemel |
400 g | rødspættefileter |
2 stk | avocado |
salat efter eget valg | |
1 potte | dild |
1 stk | citron |
1 stk | cantaloupemelon |
8 skiver | rugbrød |
250 g | hytteost |
salt | |
peber | |
olivenolie |
Tilberedning
Denne opskrift indeholder udvalgte varer fra avis uge 30: Rødspættefileter, cantaloupemelon, rugbrød
- 1
Hæld hvedemel ud på en flad tallerken. Vend rødspættefileterne i melet på begge sider og krydr med salt og peber. Steg fiskefileterne i olie på en slip-let pande. Vend dem forsigtigt undervejs og tag dem af, når de er flot gyldne.
- 2
Flæk avocadoen og skær den i skiver. Skyl salaten. Hak dilden fint. Skær citronen i både og stil det hele på bordet i små skåle eller på et fad.
- 3
Fjern kernerne og skrællen fra melonen. Skær kødet i store tern og sæt dem på træspyd. Rist rugbrødet i en brødrister.
- 4
Lad hele familien sammensætte deres favorit-mad med fiskefilet, topping og melonspyd som tilbehør. Velbekomme!
