Stegt medister med kartofler og gulerødder. Hertil grønlangkål
4 personer
Ingredienser
| 350 g | medisterpølse |
| 650 g | kartofler |
| 300 g | gulerødder |
| 700 g | færdig grønlangkål |
| olivenolie | |
| salt | |
| peber |
Tilberedning
Denne opskrift indeholder udvalgte varer fra avis uge 50: Medister, kartofler, grønlangkål, gulerødder
- 1
Varm en pande op med lidt olivenolie og steg medisteren ved middel varme på begge sider, til den er gennemstegt. Prik evt. medisterpølsen med en gaffel, så den ikke sprækker.
- 2
Skræl kartoflerne og gulerødderne, skær dem i mindre stykker og kog dem møre i letsaltet vand.
- 3
Opvarm grønlangkålen i en gryde og smag til med salt og peber.
- 4
Server den pandestegte medister med de kogte kartofler, gulerødder og grønlangkålen.
