Stegt medister med kartofler og gulerødder. Hertil grønlangkål

4 personer

Ingredienser

350 gmedisterpølse
650 gkartofler
300 ggulerødder
700 gfærdig grønlangkål
olivenolie
salt
peber

Tilberedning

Denne opskrift indeholder udvalgte varer fra avis uge 45.
  • 1

    Varm en pande op med lidt olivenolie og steg medisteren ved middel varme på begge sider, til den er gennemstegt. Prik evt. medisterpølsen med en gaffel, så den ikke sprækker.

  • 2

    Skræl kartoflerne og gulerødderne, skær dem i mindre stykker og kog dem møre i letsaltet vand.

  • 3

    Opvarm grønlangkålen i en gryde og smag til med salt og peber.

  • 4

    Server den pandestegte medister med de kogte kartofler, gulerødder og grønlangkålen. Velbekomme!

Stegt medister med kartofler og gulerødder. Hertil grønlangkål