Stegt laks med pasta og basilikumolie

4 personer

Ingredienser

400 gfrosne laksefileter
500 gfrisk pasta
1 pottefrisk basilikum
1 fedhvidløg
0.5 dlolivenolie
0.5 stkcitron
235 gsalatskålen salatblanding
salt
peber

Tilberedning

Denne opskrift indeholder udvalgte varer fra avis uge 13: Frosne laksefileter, frisk pasta, salatskålen salatblanding
  • 1

    Krydr laksefileterne med salt og peber. Steg fileterne i fem minutter på skindsiden i lidt olivenolie på en pande. Vend dem herefter forsigtigt og steg færdig på den anden side. Laksen er stegt perfekt, når den skiller i lameller, når du trykker let på den med en gaffel.

  • 2

    Kog pastaen efter anvisningen på pakken.

  • 3

    Klip bladene af basilikumplanten og skyl dem. Det gør ikke noget, hvis der kommer lidt stilk med. Hæld basilikum i en høj beholder sammen med skrællet hvidløg, olivenolie og lidt citronsaft. Blend glat med en stavblender og smag til med salt og peber.

  • 4

    Bland salaten med den medfølgende dressing.

  • 5

    Server pastaen vendt med basillikumolie, toppet med laksestykker og med salaten som tilbehør. Velbekomme!

Stegt laks med pasta og basilikumolie