Stegt laks med pasta og basilikumolie
4 personer
Ingredienser
400 g | frosne laksefileter |
500 g | frisk pasta |
1 potte | frisk basilikum |
1 fed | hvidløg |
0.5 dl | olivenolie |
0.5 stk | citron |
235 g | salatskålen salatblanding |
salt | |
peber |
Tilberedning
Denne opskrift indeholder udvalgte varer fra avis uge 13: Frosne laksefileter, frisk pasta, salatskålen salatblanding
- 1
Krydr laksefileterne med salt og peber. Steg fileterne i fem minutter på skindsiden i lidt olivenolie på en pande. Vend dem herefter forsigtigt og steg færdig på den anden side. Laksen er stegt perfekt, når den skiller i lameller, når du trykker let på den med en gaffel.
- 2
Kog pastaen efter anvisningen på pakken.
- 3
Klip bladene af basilikumplanten og skyl dem. Det gør ikke noget, hvis der kommer lidt stilk med. Hæld basilikum i en høj beholder sammen med skrællet hvidløg, olivenolie og lidt citronsaft. Blend glat med en stavblender og smag til med salt og peber.
- 4
Bland salaten med den medfølgende dressing.
- 5
Server pastaen vendt med basillikumolie, toppet med laksestykker og med salaten som tilbehør. Velbekomme!
