Steak med gorgonzola, parmaskinke og asparges

4 personer

Ingredienser

2 stksteak
salt
peber
olie til stegning

Tilbehør

1 pakkegorgonzola
1 pakkeparmaskinke
1 stkrødløg
2 bundteraparges

Tilberedning

  • 1

    Snit rødløg i skiver og snit asparges i grove stykker.

  • 2

    Varm en pande op til høj varme og tilsæt olivenolie. Krydr bøfferne med salt og peber på begge sider. Læg bøfferne på den varme pande og steg dem hårdt i 5 minutter på hver side. Når bøfferne er færdigstegt, skal de hvile i 10 minutter.

  • 3

    Del bøfferne i 2 og anret på tallerkener med stykker af gorgonzola, parmaskinke, rødløg i skiver og groftskårne asparges. Servér straks.

Steak med gorgonzola, parmaskinke og asparges