Steak med gorgonzola, parmaskinke og asparges
4 personer
Ingredienser
| 2 stk | steak |
| salt | |
| peber | |
| olie til stegning |
Tilbehør
| 1 pakke | gorgonzola |
| 1 pakke | parmaskinke |
| 1 stk | rødløg |
| 2 bundter | asparges |
Tilberedning
- 1
Snit rødløg i skiver og snit asparges i grove stykker.
- 2
Varm en pande op til høj varme og tilsæt olivenolie. Krydr bøfferne med salt og peber på begge sider. Læg bøfferne på den varme pande og steg dem hårdt i 5 minutter på hver side. Når bøfferne er færdigstegt, skal de hvile i 10 minutter.
- 3
Del bøfferne i 2 og anret på tallerkener med stykker af gorgonzola, parmaskinke, rødløg i skiver og groftskårne asparges. Servér straks.
