Sprødstegt kylling med spicy salat og hummus

4 personer

Ingredienser

Sprødstegt kylling

1 pakkekyllinge inderfilet
4 dlrapsolie
3 dlkartoffelmel
1 stkæggehvide
2 spskøl

Spicy salat

2 pakkersalatmix
1 stkchili
1 spsksyltet rødløg

Salatdressing

1 spsksesamolie
1 spsksoyasauce
1 fedhvidløg
salt
peber

Hummus

0,5 dåsekikærter
0,5 stkcitron
1 fedhvidløg

Tilberedning

Sprødstegt kylling

  • 1

    Rør kartoffelmel, æggehvide og øl godt sammen til panering.

  • 2

    Opvarm olie i en dyb gryde. Olien skal være meget varm.

  • 3

    Vend kyllingeinderfileterne i paneringen og steg dem i gryden med den varme olie. Vend og steg til de er gyldne og sprøde. Læg de prødstegt kyllingestykker på fedtsugende papir og drys med salt.

Spicy salat og salatdressing

  • 1

    Skyl salaten og hak chili.

  • 2

    Bland ingredienserne til salatdressingen sammen og hæld den over salaten.

Hummus

  • 1

    Blend kikærter. Pres citron og hvidløg.

  • 2

    Bland ingredienserne sammen til hummus og stil på køl.

  • 3

    Anret hummus og salaten på tallerkener. Læg kyllingeinderfileterne på toppen. Servér straks.

Sprødstegt kylling med spicy salat og hummus