Sprødstegt kylling med spicy salat og hummus
4 personer
Ingredienser
Sprødstegt kylling
1 pakke | kyllinge inderfilet |
4 dl | rapsolie |
3 dl | kartoffelmel |
1 stk | æggehvide |
2 spsk | øl |
Spicy salat
2 pakker | salatmix |
1 stk | chili |
1 spsk | syltet rødløg |
Salatdressing
1 spsk | sesamolie |
1 spsk | soyasauce |
1 fed | hvidløg |
salt | |
peber |
Hummus
0,5 dåse | kikærter |
0,5 stk | citron |
1 fed | hvidløg |
Tilberedning
Sprødstegt kylling
- 1
Rør kartoffelmel, æggehvide og øl godt sammen til panering.
- 2
Opvarm olie i en dyb gryde. Olien skal være meget varm.
- 3
Vend kyllingeinderfileterne i paneringen og steg dem i gryden med den varme olie. Vend og steg til de er gyldne og sprøde. Læg de prødstegt kyllingestykker på fedtsugende papir og drys med salt.
Spicy salat og salatdressing
- 1
Skyl salaten og hak chili.
- 2
Bland ingredienserne til salatdressingen sammen og hæld den over salaten.
Hummus
- 1
Blend kikærter. Pres citron og hvidløg.
- 2
Bland ingredienserne sammen til hummus og stil på køl.
- 3
Anret hummus og salaten på tallerkener. Læg kyllingeinderfileterne på toppen. Servér straks.