Sprøde fiskefileter med kartofler og stegt spidskål. Hertil urtedressing
4 personer
Ingredienser
| 650 g | kartofler |
| 200 g | frosne ærter |
| 600 g | rødspættefileter |
| 0.5 stk | spidskål |
| 1 spsk | kapers |
| 1 potte | dild |
| 2.5 dl | creme fraiche 18% |
| 1 stk | citron |
| olivenolie | |
| salt | |
| peber |
Tilberedning
Denne opskrift indeholder udvalgte varer fra avis uge 48: Spidskål, rødspættefileter, kartofler
- 1
Tænd ovnen på 200° varmluft.
- 2
Skyl og skrub kartoflerne og skær dem i halve. Kog kartoflerne i letsaltet vand. Tilsæt ærterne og lad dem koge med de sidste par minutter.
- 3
Fordel rødspættefileterne på en bageplade beklædt med bagepapir. Krydr med lidt salt og peber og tilbered dem i ovnen efter anvisningen på posen.
- 4
Fjern de yderste blade af spidskålen og skær kålhovedet i tynde både - bevar stadig stokken, så bådene ikke falder fra hinanden. Steg bådene på en pande med lidt olie ved middel varme. Krydr med salt og peber.
- 5
Hak kapers og dild fint og rør sammen med creme fraiche, citronsaft, salt og peber.
- 6
Server de sprøde rødspættefileter med kartofler, ærter, stegt spidskål og urtedressing som tilbehør.
