Sprøde fiskefileter med kartofler og stegt spidskål. Hertil urtedressing

4 personer

Ingredienser

650 gkartofler
200 gfrosne ærter
600 grødspættefileter
0.5 stkspidskål
1 spskkapers
1 pottedild
2.5 dlcreme fraiche 18%
1 stkcitron
olivenolie
salt
peber

Tilberedning

Denne opskrift indeholder udvalgte varer fra avis uge 48: Spidskål, rødspættefileter, kartofler
  • 1

    Tænd ovnen på 200° varmluft.

  • 2

    Skyl og skrub kartoflerne og skær dem i halve. Kog kartoflerne i letsaltet vand. Tilsæt ærterne og lad dem koge med de sidste par minutter.

  • 3

    Fordel rødspættefileterne på en bageplade beklædt med bagepapir. Krydr med lidt salt og peber og tilbered dem i ovnen efter anvisningen på posen.

  • 4

    Fjern de yderste blade af spidskålen og skær kålhovedet i tynde både - bevar stadig stokken, så bådene ikke falder fra hinanden. Steg bådene på en pande med lidt olie ved middel varme. Krydr med salt og peber.

  • 5

    Hak kapers og dild fint og rør sammen med creme fraiche, citronsaft, salt og peber.

  • 6

    Server de sprøde rødspættefileter med kartofler, ærter, stegt spidskål og urtedressing som tilbehør.

Sprøde fiskefileter med kartofler og stegt spidskål. Hertil urtedressing