Sprøde fiskedeller serveret med cremet spaghetti
4 personer
Ingredienser
250 g | spaghetti |
50 g | rasp |
400 g | fiskefars |
3 stk | tomater |
1 stk | citron |
50 g | smør |
150 g | revet gouda |
olivenolie | |
salt | |
peber |
Tilberedning
Denne opskrift indeholder udvalgte varer fra avis uge 21: Fiskefars, tomat, smør, revet gouda
- 1
Kog spaghettien efter anvisningen på pakken.
- 2
Hæld raspen ud på en flad tallerken. Form fiskedeller af farsen og vend dem herefter i raspen. Fugt evt. fingrene med lidt vand - så er dellerne nemmere at forme.
- 3
Opvarm en pande med en klat smør og lidt olie. Lad fiskedellerne stege til de er gennemstegte og gyldne på begge sider.
- 4
Skyl tomaterne og skær dem i både. Skær citronen i skiver og anret begge dele i små skåle.
- 5
Hæld vandet fra spaghettien og vend med smør og revet ost så osten smelter.
- 6
Server spaghettien med tomater, lidt citronsaft og de sprøde fiskedeller. Velbekomme!
