Sprøde fiskedeller serveret med cremet spaghetti

4 personer

Ingredienser

250 gspaghetti
50 grasp
400 gfiskefars
3 stktomater
1 stkcitron
50 gsmør
150 grevet gouda
olivenolie
salt
peber

Tilberedning

Denne opskrift indeholder udvalgte varer fra avis uge 21: Fiskefars, tomat, smør, revet gouda
  • 1

    Kog spaghettien efter anvisningen på pakken.

  • 2

    Hæld raspen ud på en flad tallerken. Form fiskedeller af farsen og vend dem herefter i raspen. Fugt evt. fingrene med lidt vand - så er dellerne nemmere at forme.

  • 3

    Opvarm en pande med en klat smør og lidt olie. Lad fiskedellerne stege til de er gennemstegte og gyldne på begge sider.

  • 4

    Skyl tomaterne og skær dem i både. Skær citronen i skiver og anret begge dele i små skåle.

  • 5

    Hæld vandet fra spaghettien og vend med smør og revet ost så osten smelter.

  • 6

    Server spaghettien med tomater, lidt citronsaft og de sprøde fiskedeller. Velbekomme!

Sprøde fiskedeller serveret med cremet spaghetti