Sprøde fishcakes med serveret med ris og karrysovs

4 personer

Ingredienser

250 gris
2 spskkarry
400 gfrosne suppeurter
2 dlvand
4 dlkokosmælk
1 terninggrøntsagsbouillon
400 gfiskefars
1 tskrød karrypasta
1 pottefriske koriander
1 stkøkologisk lime
50 gpanko eller almindelig rasp
olivenolie
rapsolie

Tilberedning

  • 1

    Kog risene efter anvisningen på pakken.

  • 2

    Varm en gryde op med olivenolie og svits karryen. Tilsæt suppeurter, vand, kokosmælk og bouillon og bring det hele i kog.

  • 3

    Rør fiskefarsen sammen med rød karrypasta, friskhakkede koriander - gem evt. lidt til at toppe retten med til sidst - og skyllet og revet limeskal.

  • 4

    Form små fishcakes med hænderne. Fugt evt. hænderne så farsen ikke hænger fast. Vend forsigtigt de fine fishcakes i pankoraspen, så de er dækket hele vejen rundt.

  • 5

    Varm en pande op med en god sjat rapsolie og steg de lækre fishcakes ved middelvarme til de er gyldne på begge sider. Krydr med salt.

  • 6

    Blend sovsen med en stavblender og smag til med salt og peber.

  • 7

    Server de sprøde fishcakes med dampende varme ris og karrysovs. Velbekomme!

For ekstra smag: Top med friskpresset limesaft, soya eller sød chilisauce.
Sprøde fishcakes med serveret med ris og karrysovs