Sprøde fishcakes med serveret med ris og karrysovs
4 personer
Ingredienser
250 g | ris |
2 spsk | karry |
400 g | frosne suppeurter |
2 dl | vand |
4 dl | kokosmælk |
1 terning | grøntsagsbouillon |
400 g | fiskefars |
1 tsk | rød karrypasta |
1 potte | friske koriander |
1 stk | økologisk lime |
50 g | panko eller almindelig rasp |
olivenolie | |
rapsolie |
Tilberedning
- 1
Kog risene efter anvisningen på pakken.
- 2
Varm en gryde op med olivenolie og svits karryen. Tilsæt suppeurter, vand, kokosmælk og bouillon og bring det hele i kog.
- 3
Rør fiskefarsen sammen med rød karrypasta, friskhakkede koriander - gem evt. lidt til at toppe retten med til sidst - og skyllet og revet limeskal.
- 4
Form små fishcakes med hænderne. Fugt evt. hænderne så farsen ikke hænger fast. Vend forsigtigt de fine fishcakes i pankoraspen, så de er dækket hele vejen rundt.
- 5
Varm en pande op med en god sjat rapsolie og steg de lækre fishcakes ved middelvarme til de er gyldne på begge sider. Krydr med salt.
- 6
Blend sovsen med en stavblender og smag til med salt og peber.
- 7
Server de sprøde fishcakes med dampende varme ris og karrysovs. Velbekomme!
For ekstra smag: Top med friskpresset limesaft, soya eller sød chilisauce.
