Spidskålssalat med laks & avocado
4 personer
Ingredienser
| 1 stk | stort spidskål | 
| 1 pose | frosne edamamebønner | 
| 4 stk | modne avocadoer | 
| 2 stk | citroner, skal og saft | 
| 2 bundter | forårsløg | 
| 1 bundt | løvstikke | 
| 500 g | varmrøget laks | 
| Hasselnødder | |
| olivenolie | |
| Sort peber | |
| Fint salt | |
| flage salt | 
Tilberedning
- 1Snit spidskål og forårsløg fint – ikke i for lange strimler 
- 2Hæld lidt letsaltet kogende vand over edamamebønnerne og lad dem trække i 5-7 minutter. 
- 3Blend avocadoer med salt, saften fra 1 citron og lidt sort peber. – cremen behøver nødvendigvis ikke blendes helt glat – den kan også “moses” med en gaffel for grovere struktur. 
- 4Bland spidskål, forårsløg og de lune edamamebønner sammen – dryp et par dråber olivenolie i. 
- 5Server salaten med masser af citronskal, hasselnødder og løvstikke på toppen samt varmrøget laks. 
Drys evt. retten med sort sesam
