Spidskålssalat med laks & avocado
4 personer
Ingredienser
1 stk | stort spidskål |
1 pose | frosne edamamebønner |
4 stk | modne avocadoer |
2 stk | citroner, skal og saft |
2 bundter | forårsløg |
1 bundt | løvstikke |
500 g | varmrøget laks |
Hasselnødder | |
olivenolie | |
Sort peber | |
Fint salt | |
flage salt |
Tilberedning
- 1
Snit spidskål og forårsløg fint – ikke i for lange strimler
- 2
Hæld lidt letsaltet kogende vand over edamamebønnerne og lad dem trække i 5-7 minutter.
- 3
Blend avocadoer med salt, saften fra 1 citron og lidt sort peber. – cremen behøver nødvendigvis ikke blendes helt glat – den kan også “moses” med en gaffel for grovere struktur.
- 4
Bland spidskål, forårsløg og de lune edamamebønner sammen – dryp et par dråber olivenolie i.
- 5
Server salaten med masser af citronskal, hasselnødder og løvstikke på toppen samt varmrøget laks.
Drys evt. retten med sort sesam
