Spicy coleslaw
4 personer
Ingredienser
Dressing
| 1 stk | citron |
| 2 spsk | revet peberrod |
| 250 ml | mayonnaise |
| 125 g | creme fraiche |
| 1.5 spsk | dijonsennep |
| 1 dl | sød chilisauce |
| 1 spsk | worchester sauce |
| 1 spsk | paprika |
| salt | |
| peber |
Grøntsager
| 3 stk | gulerod |
| 0.25 stk | hvidkålshoved |
Tilberedning
- 1
Riv citronskal og pres citronsaft. Riv peberrod.
- 2
Rør sammen med de øvrige dressing-ingredienser og smag til med salt og peber.
- 3
Riv gulerødder groft og skær hvidkål i tynde strimler. Vend gulerødder og hvidkål godt sammen med dressingen.
- 4
Lad retten stå og trække på et køligt sted minimum 1 time.
