Spaghetti serveret med citronsauce og kålpølser. Hertil grønt
4 personer
Ingredienser
350 g | fuldkornsspaghetti |
320 g | kålpølser |
1 stk | citron |
2 spsk | dijonsennep |
2 dl | grøntsagsbouillon |
2 dl | piskefløde |
250 g | snackagurk |
4 stk | clementiner |
peber | |
salt | |
olivenolie | |
majsstivelse |
Tilberedning
Denne opskrift indeholder udvalgte varer fra avis uge 51.
- 1
Kog spaghettien i en gryde med rigeligt med saltet vand.
- 2
Steg pølserne på en pande i lidt olie.
- 3
Riv skallen fra citronen på den fine side af et rivejern ned i en lille gryde. Pres også saften fra citronen i gryden.
- 4
Tilsæt sennep og lad det stege ganske kort. Tilsæt herefter vand, bouillon og fløde og smag til med salt og peber. Hvis saucen er for vandet, kan du jævne den med majsstivelse rørt ud i lidt vand.
- 5
Server spaghettien vendt med citronsauce og kålpølser i dybe tallerkener med lidt grønt på toppen. Server skyllede snackagurker og clementiner til som gnavergrønt. Velbekomme!