Spaghetti med små kødboller i estragonsauce. Hertil salat

4 personer

Ingredienser

1 stkløg
1 fedhvidløg
400 ghakket svinekød
2 stkæg
0,5 spsksalt
2 spskhvedemel
1 pottefrisk estragon
2,5 dlpiskefløde
1 terninghønsebouillon
1 dlvand
300 gfuldkornsspaghetti
2 stkæbler
235 gsalatskålen salatblanding
dressing efter eget valg
peber
olivenolie

Tilberedning

Denne opskrift indeholder udvalgte varer fra avis uge 45.
  • 1

    Pil skrællen af løget og hvidløget og riv det på et rivejern. Bland det herefter sammen med hakket svinekød, æg, salt og hvedemel i en skål.

  • 2

    Form farsen til små frikadeller. Steg dellerne til de har en fast konsistens og en gylden overflade på begge sider. Brug herefter panden til sauce (den skal ikke renses).

  • 3

    Hak estragonbladene fint og kom dem på panden sammen med fløde, dijon, smuldret hønsebouillon og vand. Lad saucen simre frem til servering og smag til med salt og peber.

  • 4

    Kog spaghettien efter anvisningen på pakken.

  • 5

    Skyl æblerne og skær dem i både. Bland dem med salatblandingen og en valgfri dressing.

  • 6

    Server spaghettien med de små kødboller i estragonsauce. Hertil den sprøde salat med æbler. Velbekomme!

Spaghetti med små kødboller i estragonsauce. Hertil salat