Spaghetti med små kødboller i estragonsauce. Hertil salat
4 personer
Ingredienser
1 stk | løg |
1 fed | hvidløg |
400 g | hakket svinekød |
2 stk | æg |
0,5 spsk | salt |
2 spsk | hvedemel |
1 potte | frisk estragon |
2,5 dl | piskefløde |
1 terning | hønsebouillon |
1 dl | vand |
300 g | fuldkornsspaghetti |
2 stk | æbler |
235 g | salatskålen salatblanding |
dressing efter eget valg | |
peber | |
olivenolie |
Tilberedning
Denne opskrift indeholder udvalgte varer fra avis uge 45.
- 1
Pil skrællen af løget og hvidløget og riv det på et rivejern. Bland det herefter sammen med hakket svinekød, æg, salt og hvedemel i en skål.
- 2
Form farsen til små frikadeller. Steg dellerne til de har en fast konsistens og en gylden overflade på begge sider. Brug herefter panden til sauce (den skal ikke renses).
- 3
Hak estragonbladene fint og kom dem på panden sammen med fløde, dijon, smuldret hønsebouillon og vand. Lad saucen simre frem til servering og smag til med salt og peber.
- 4
Kog spaghettien efter anvisningen på pakken.
- 5
Skyl æblerne og skær dem i både. Bland dem med salatblandingen og en valgfri dressing.
- 6
Server spaghettien med de små kødboller i estragonsauce. Hertil den sprøde salat med æbler. Velbekomme!