Spaghetti med mozzarellaøjne

Ingredienser

400 gspaghetti
3 spskolivenolie
3 fedhvidløg
1 bundtbasilikum
1 terninghønse- eller grønsagsbouillon
1 flasketomatpassata
½ tsksukker
salt
friskkværnet peber
150 gmini mozzarella
grønne oliven med peberfrugtfyld

Tilberedning

Spaghetti med tomatsauce rullet i små reder. Minimozzarellakugler fordeles i rederne og pyntes som øjne med oliven som pupiller.
  • 1

    Kog spaghetti som anvist på pakken.

  • 2

    Kom olivenolie, presset hvidløg og 4 hele basilikumkviste i en sauterpande. Lad det simre ved svag varme i 2 minutter. Hvidløg må ikke blive brunt.

  • 3

    Tilsæt tomatpassata, bouillonterning og sukker. Lad saucen koge i 10 minutter. Fisk basilikum op og smag til med salt og friskkværnet peber.

  • 4

    Vend den friskkogte spaghetti i saucen og rør til saucen er godt fordelt på al pastaen.

  • 5

    Anret i et stort fad som små reder og placér en mini mozzarella i hver rede.

  • 6

    Skær oliven i skiver og læg en skive på hver mozzarellakugle, så det ligner øjne. Pynt med frisk basilikum og de olivenstykker, der er til overs.

Spaghetti med mozzarellaøjne