Spaghetti med mozzarellaøjne
Ingredienser
400 g | spaghetti |
3 spsk | olivenolie |
3 fed | hvidløg |
1 bundt | basilikum |
1 terning | hønse- eller grønsagsbouillon |
1 flaske | tomatpassata |
½ tsk | sukker |
salt | |
friskkværnet peber | |
150 g | mini mozzarella |
grønne oliven med peberfrugtfyld |
Tilberedning
Spaghetti med tomatsauce rullet i små reder. Minimozzarellakugler fordeles i rederne og pyntes som øjne med oliven som pupiller.
- 1
Kog spaghetti som anvist på pakken.
- 2
Kom olivenolie, presset hvidløg og 4 hele basilikumkviste i en sauterpande. Lad det simre ved svag varme i 2 minutter. Hvidløg må ikke blive brunt.
- 3
Tilsæt tomatpassata, bouillonterning og sukker. Lad saucen koge i 10 minutter. Fisk basilikum op og smag til med salt og friskkværnet peber.
- 4
Vend den friskkogte spaghetti i saucen og rør til saucen er godt fordelt på al pastaen.
- 5
Anret i et stort fad som små reder og placér en mini mozzarella i hver rede.
- 6
Skær oliven i skiver og læg en skive på hver mozzarellakugle, så det ligner øjne. Pynt med frisk basilikum og de olivenstykker, der er til overs.