Spaghetti med kylling, semi-dried tomater og basilikumolie

4 personer

Ingredienser

10 stktomater
0.5 spsktørret oregano
180 gkyllingefilet
300 gspaghetti
1 pottefrisk basilikum
1 dlolivenolie
1 fedhvidløg
0.5 stkcitron
1 stkavocado
100 grevet hård ost
salt
peber

Tilberedning

Denne opskrift indeholder udvalgte varer fra avis uge 20: Cherrytomater, frisk basilikum, avocado, olivenolie, kyllingebrystfilet
  • 1

    Opvarm ovnen til 210° varmluft.

  • 2

    Skyl og halver tomaterne. Læg dem på en bageplade beklædt med bagepapir og vend dem i en sjat olie og oregano. Bag dem i ca. 25 minutter.

  • 3

    Skær kyllingefileterne i mindre stykker. Steg dem på en pande med olie og krydr med salt og peber.

  • 4

    Kog spaghettien som anvist på pakken.

  • 5

    Skyl basilikummen og kom den i en høj beholder sammen med hvidløg og lidt citronsaft. Blend det godt sammen og smag til med salt og peber.

  • 6

    Flæk avocadoen og skær den i tern.

  • 7

    Server spaghettien vendt med basilikumolie, de semi-dried tomater, kylling, avocado og revet ost på toppen. Velbekomme!

Spaghetti med kylling, semi-dried tomater og basilikumolie