Spaghetti med kylling, semi-dried tomater og basilikumolie
4 personer
Ingredienser
10 stk | tomater |
0.5 spsk | tørret oregano |
180 g | kyllingefilet |
300 g | spaghetti |
1 potte | frisk basilikum |
1 dl | olivenolie |
1 fed | hvidløg |
0.5 stk | citron |
1 stk | avocado |
100 g | revet hård ost |
salt | |
peber |
Tilberedning
Denne opskrift indeholder udvalgte varer fra avis uge 20: Cherrytomater, frisk basilikum, avocado, olivenolie, kyllingebrystfilet
- 1
Opvarm ovnen til 210° varmluft.
- 2
Skyl og halver tomaterne. Læg dem på en bageplade beklædt med bagepapir og vend dem i en sjat olie og oregano. Bag dem i ca. 25 minutter.
- 3
Skær kyllingefileterne i mindre stykker. Steg dem på en pande med olie og krydr med salt og peber.
- 4
Kog spaghettien som anvist på pakken.
- 5
Skyl basilikummen og kom den i en høj beholder sammen med hvidløg og lidt citronsaft. Blend det godt sammen og smag til med salt og peber.
- 6
Flæk avocadoen og skær den i tern.
- 7
Server spaghettien vendt med basilikumolie, de semi-dried tomater, kylling, avocado og revet ost på toppen. Velbekomme!
