Spaghetti med italienske kødboller i tomatsauce

4 personer

Ingredienser

1 stkrødløg
1 fedhvidløg
0.5 stkfrisk basilikum
400 ghakket svinekød
1 stkæg
3 spskrasp
3 spskrevet hård ost
480 gtomatsauce
0.5 spsktørret oregano
250 gspaghetti
parmesan
olivenolie
salt
peber

Tilberedning

Denne opskrift indeholder udvalgte varer fra avis uge 50: Rødløg, hakket svinekød, æg
  • 1

    Pil skrællen af løg og hvidløg og hak det fint. Skyl en håndfuld basilikumblade og hak dem fint.

  • 2

    Rør kødet sammen med løg, hvidløg, basilikum, æg, rasp, revet ost, salt og peber. Form små kødboller af farsen.

  • 3

    Varm en pande op med olivenolie og steg kødbollerne til de har en fast konsistens og en gylden overflade. Tilsæt tomatsauce og oregano og lad retten simre i ca. 10 min. Smag saucen til med salt og peber.

  • 4

    Kog pastaerne efter anvisningen på posen.

  • 5

    Server den dampende varme spaghetti med kødboller i tomatsauce og revet ost på toppen.

Spaghetti med italienske kødboller i tomatsauce