Spaghetti med italienske kødboller i tomatsauce
4 personer
Ingredienser
| 1 stk | rødløg |
| 1 fed | hvidløg |
| 0.5 stk | frisk basilikum |
| 400 g | hakket svinekød |
| 1 stk | æg |
| 3 spsk | rasp |
| 3 spsk | revet hård ost |
| 480 g | tomatsauce |
| 0.5 spsk | tørret oregano |
| 250 g | spaghetti |
| parmesan | |
| olivenolie | |
| salt | |
| peber |
Tilberedning
Denne opskrift indeholder udvalgte varer fra avis uge 50: Rødløg, hakket svinekød, æg
- 1
Pil skrællen af løg og hvidløg og hak det fint. Skyl en håndfuld basilikumblade og hak dem fint.
- 2
Rør kødet sammen med løg, hvidløg, basilikum, æg, rasp, revet ost, salt og peber. Form små kødboller af farsen.
- 3
Varm en pande op med olivenolie og steg kødbollerne til de har en fast konsistens og en gylden overflade. Tilsæt tomatsauce og oregano og lad retten simre i ca. 10 min. Smag saucen til med salt og peber.
- 4
Kog pastaerne efter anvisningen på posen.
- 5
Server den dampende varme spaghetti med kødboller i tomatsauce og revet ost på toppen.
