Spaghetti med hakket oksekød, spinat og citron

4 personer

Ingredienser

300 gfuldkornsspaghetti
3 fedhvidløg
400 ghakket oksekød
125 gfriske spinatblade
1 stkøkologisk citron
3 stkpære
100 grevet parmesan
olivenolie
salt
peber

Tilberedning

Denne opskrift indeholder udvalgte varer fra avis uge 40: Fuldkornsspaghetti, hakket oksekød, pære
  • 1

    Bring en gryde med vand i kog. Skal det gå ekstra stærkt, kan du koge vandet i en elkedel og hælde i gryden. Kog spaghettien som anvist på pakken.

  • 2

    Skræl hvidløget og hak det fint. Steg hvidløget i lidt olie i en dyb pande eller gryde og tilsæt herefter hakket oksekød og steg videre. Når kødet er brunet af, tilsættes skyllede spinatblade og skyllet fintrevet citronskal.

  • 3

    Smag til med salt, peber og saften fra citronen.

  • 4

    Skyl pærerne og skær dem i både til gnavegrønt.

  • 5

    Server spaghettien vendt med det lækre oksekød og top med olivenolie og revet parmesan. Server dertil pærer som gnavergrønt. Velbekomme!

For mere smag: Brug hakkede tomater med krydderier. F.eks. oregano, chili eller hvidløg.
Spaghetti med hakket oksekød, spinat og citron