Spaghetti med hakket oksekød, spinat og citron
4 personer
Ingredienser
300 g | fuldkornsspaghetti |
3 fed | hvidløg |
400 g | hakket oksekød |
125 g | friske spinatblade |
1 stk | økologisk citron |
3 stk | pære |
100 g | revet parmesan |
olivenolie | |
salt | |
peber |
Tilberedning
Denne opskrift indeholder udvalgte varer fra avis uge 40: Fuldkornsspaghetti, hakket oksekød, pære
- 1
Bring en gryde med vand i kog. Skal det gå ekstra stærkt, kan du koge vandet i en elkedel og hælde i gryden. Kog spaghettien som anvist på pakken.
- 2
Skræl hvidløget og hak det fint. Steg hvidløget i lidt olie i en dyb pande eller gryde og tilsæt herefter hakket oksekød og steg videre. Når kødet er brunet af, tilsættes skyllede spinatblade og skyllet fintrevet citronskal.
- 3
Smag til med salt, peber og saften fra citronen.
- 4
Skyl pærerne og skær dem i både til gnavegrønt.
- 5
Server spaghettien vendt med det lækre oksekød og top med olivenolie og revet parmesan. Server dertil pærer som gnavergrønt. Velbekomme!
For mere smag: Brug hakkede tomater med krydderier. F.eks. oregano, chili eller hvidløg.
