Spaghetti med cremet kødsovs med kylling
4 personer
Ingredienser
400 g | champignon |
1 stk | løg |
2 fed | hvidløg |
400 g | hakket kyllingekød |
70 g | tomatpuré |
1 dåse | hakkede tomater |
2.5 dl | cremefine 15% |
1 terning | hønsebouillon |
1 spsk | tørret oregano |
1 spsk | tørret timian |
300 g | fuldkornsspaghetti |
olivenolie | |
salt | |
peber |
Tilberedning
Denne opskrift indeholder udvalgte varer fra avis uge 39: Hakket kyllingekød, løg
- 1
Rens og skyl champignonerne og skær dem ud efter eget ønske.
- 2
Varm en pande op med olivenolie og steg champignonerne gyldne. Kom de stegte champignoner på en tallerken og stil dem til side.
- 3
Imens champignonerne steger: Pil skrællen af løg og hvidløg og hak det fint.
- 4
Varm en dyb gryde op med olivenolie og svits løg og hvidløg. Tilsæt kyllingekødet, krydr med salt og peber og brun det af. Tilsæt champignoner, tomatpuré, hakkede tomater, cremefine, bouillon, oregano og timian. Lad sovsen simre i ca. 25 min. eller mere, hvis du har tid. Smag til med salt og peber.
- 5
Kog spaghettierne efter anvisningen på pakken og server i skåle toppet med den lækre og cremede kødsovs. Velbekomme!
For ekstra smag: Top med friskrevet parmesan.
