Spaghetti al limone med ristede pinjekerner. Hertil melonsalat
4 personer
Ingredienser
250 g | bucatinipasta |
2 fed | hvidløg |
250 g | mascarpone |
2 stk | økologisk citron |
50 g | revet parmesan |
25 g | pinjekerner |
70 g | rucola |
1 stk | cantaloupemelon |
olivenolie | |
salt | |
peber |
Tilberedning
Denne opskrift indeholder udvalgte varer fra avis uge 26: Bucatini, cantaloupemelon, rucola
- 1
Kog spaghettien efter anvisningen på pakken.
- 2
Blend skrællet hvidløg, mascarpone, skyllet og revet citronskal, saften fra citronerne og revet parmesan. Hæld ca. 0.5 dl pastavand ved og blend videre. Stil citroncremen til side til senere brug.
- 3
Rist pinjekernerne på en tør pande til de har taget farve. Lad dem køle af på en tallerken.
- 4
Skyl rucolaen grundigt. Skræl melonen, fjern kernerne og skær i skiver eller tern. Bland rucolaen sammen med melonen. Smag til med salt, peber og olivenolie.
- 5
Vend spaghettien med mascarponecreme, smag til med salt og peber og top med pinjekerner og ekstra revet parmesanost. Server med melonsalaten som tilbehør. Velbekomme!
