Spaghetti al limone med ristede pinjekerner. Hertil melonsalat

4 personer

Ingredienser

250 gbucatinipasta
2 fedhvidløg
250 gmascarpone
2 stkøkologisk citron
50 grevet parmesan
25 gpinjekerner
70 grucola
1 stkcantaloupemelon
olivenolie
salt
peber

Tilberedning

Denne opskrift indeholder udvalgte varer fra avis uge 26: Bucatini, cantaloupemelon, rucola
  • 1

    Kog spaghettien efter anvisningen på pakken.

  • 2

    Blend skrællet hvidløg, mascarpone, skyllet og revet citronskal, saften fra citronerne og revet parmesan. Hæld ca. 0.5 dl pastavand ved og blend videre. Stil citroncremen til side til senere brug.

  • 3

    Rist pinjekernerne på en tør pande til de har taget farve. Lad dem køle af på en tallerken.

  • 4

    Skyl rucolaen grundigt. Skræl melonen, fjern kernerne og skær i skiver eller tern. Bland rucolaen sammen med melonen. Smag til med salt, peber og olivenolie.

  • 5

    Vend spaghettien med mascarponecreme, smag til med salt og peber og top med pinjekerner og ekstra revet parmesanost. Server med melonsalaten som tilbehør. Velbekomme!

Spaghetti al limone med ristede pinjekerner. Hertil melonsalat