Smørstegt torsk med fransk inspireret grøntsagsblanding
4 personer
Ingredienser
675 g | torsk |
2 poser | Nemt & lækkert Fransk inspireret grøntsagsblanding med timian |
3 stk | rødløg |
2 spsk | smør eller god olivenolie |
1 pose | balsamisk glace |
1 stk | citron |
Tilberedning
Torsk
- 1
Tjek torsken igennem for ben og fjern de eventuelle ben der måtte være.
- 2
Salt torsken let og sæt den til side i 15 minutter.
- 3
Mens grøntsagsblandingen bliver stegt, steges torsken på en varm pande i lidt fedtstof.
- 4
Tør derefter panden hurtigt af med lidt køkkenrulle og kom god olivenolie eller smør på panden med balsamisk glace og et par dråber citronsaft og et drys salt. Sovsen må kun lunes, ikke koge.
Grøntsagsblanding med timian
- 1
På en varm pande, steg grøntsagsblandingen af i lidt fedtstof.
- 2
Mens blandingen steger, snit rødløg fint.
- 3
Når timians grøntsagerne er stegt færdige, vendes de med de frisksnittede rødløg.
- 4
Anret og riv citronskal over retten.
Tip: server evt. med små vaskede kartofler med skræl, bagt i ovnen med hvidløg
